Eeeee, plakace oni jos za Gadafijem. Jes bio diktator, al je mala maca naspram ovih "KVAZI-MUSLIMANA" sa "SHERIJATOM" koji brani fudbal u toku Ramazana, ili zabranjuje VOZNJU automobila zenama (Saudijska Arabija) !!! SRAMOTA za islam i nasa najveca slabost je NEJEDINSTVO, a najveca mahana POSESIVNA LJUBOMORA grupe koja slabi casnu vjeru islam... ja nisam ni sunit ni shit ni ahmedija, ja sam MUSLIMAN kao sto je bio i nas Poslanik Muhammed a.s. a ne ovi novopeceni INTERESHDZIJE i iza svega se krije INTERES u MATERIJALNIM STVARIMA !!!!!!
A odakle tebi argument da je zeni muslimanki dozvoljeno da se bavi sportovima u kojima je nepropisno obucena, izlozena 90-minutnom gledanju od strane muskaraca i na kraju krajeva koja fajda od trcanja za loptom??? Kome to ne trce??? Zasto???? Kakva korist od toga na Sudnjem Danu?????
ja mislim da te žene treba pobiti, kako su se samo usudile i pomisliti da igraju nogomet, to nije u skladu sa šerijatom. treba im naravno pobiti i svu familiju do desetog koljena jer nisu vaspitali svoju djecu u skladu sa šerijatom. sve igre koje su izmišljene nakon muhameda, a posebno nogomet. tj, trčkaranje za loptom treba ukinuti, a oni koji propagiraju bilo kakve igre ili nedaj bože slušanje muzike treba javno objesiti. u potpisu novi korisnik, talib i ostali bosanski jazavci.
Prikaži sve komentare (26)