Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fudzbal je đavolja rabota, odmah Đeki zabranit da igra uz Ramazan.
Ja samo ne kontam šta je falilo prijeratnom islamu u Bosni ?? Po meni je to jedini ispravan način . Tada je u Dzamije išao svako onaj koji je istinski vjerovao u Allaha . Nije bilo nikakve finansiske koristi i išlo se samo ako te srce vuklo dok danas pored srca PRIVLAČI I LOVA :) Vidim ovaj @novokorisnik priča da neko treba ili ne treba ovo ili ono raditi . Pustite ba da Allah sudi koje dobar a ko ne . Ne uzimajte sebi pravo ono koje ni po čemu niste zasluzili i nikakvih problema neće biti .
Ne mogu vjerovati da u 21 vijeku i kod nas ima ljudi koji odobravaju ovakvu odluku. I onda se pitamo sto ne napredujemo!
Eeeee, plakace oni jos za Gadafijem. Jes bio diktator, al je mala maca naspram ovih "KVAZI-MUSLIMANA" sa "SHERIJATOM" koji brani fudbal u toku Ramazana, ili zabranjuje VOZNJU automobila zenama (Saudijska Arabija) !!! SRAMOTA za islam i nasa najveca slabost je NEJEDINSTVO, a najveca mahana POSESIVNA LJUBOMORA grupe koja slabi casnu vjeru islam... ja nisam ni sunit ni shit ni ahmedija, ja sam MUSLIMAN kao sto je bio i nas Poslanik Muhammed a.s. a ne ovi novopeceni INTERESHDZIJE i iza svega se krije INTERES u MATERIJALNIM STVARIMA !!!!!!
A odakle tebi argument da je zeni muslimanki dozvoljeno da se bavi sportovima u kojima je nepropisno obucena, izlozena 90-minutnom gledanju od strane muskaraca i na kraju krajeva koja fajda od trcanja za loptom??? Kome to ne trce??? Zasto???? Kakva korist od toga na Sudnjem Danu?????
ja mislim da te žene treba pobiti, kako su se samo usudile i pomisliti da igraju nogomet, to nije u skladu sa šerijatom. treba im naravno pobiti i svu familiju do desetog koljena jer nisu vaspitali svoju djecu u skladu sa šerijatom. sve igre koje su izmišljene nakon muhameda, a posebno nogomet. tj, trčkaranje za loptom treba ukinuti, a oni koji propagiraju bilo kakve igre ili nedaj bože slušanje muzike treba javno objesiti. u potpisu novi korisnik, talib i ostali bosanski jazavci.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
to jazavci u libiji uvode 'blagodati' za libijski narod eto vam libijci sad arapsko proljeće. dok je gadafi bio živ, živjeli ste u blagostanju i miru, a sad normalno ne smijete ni da hodate u vlastitoj zemlji. tako vam i treba kad ste dopustili da vam nato i bradate spodobe unište gadafija.
Kako je krenulo i kod nas bi se za par godina moglo vako stanje ocekivat
ne bi marihuana nema šanse, jazavci su ovdje malobrojni i riješi ih sipa ili cia za pola sata ako procijene da prave opasnost. ovo je ipak evropa, nepoštena jeste, ali nije bolesna.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)