Hladne glave, Sušić nije zaslužio da ga se otjera kao što neki ovdje zagovaraju. Jeste katastrofalno pogriješio protiv Nigerije ali isto tako moramo priznati da je odradio jako dobar posao protiv Argentine, iako smo nesretno primili prvi gol. Ovo protiv Nigerije je bio debakl, ali nije vrijedan da se popljuje sve što se dosad napravilo u reprezentaciji od kako je na čelu Sušić i novi stručni štab. Zato, trebamo tražiti ostavku ali ne da se sve ovo okonča kao nekakva jeftina turska sapunica već da Sušić prepusti mjesto nekom novom selektoru i da mu se uruče zahvale za sve do sada postignuto. Hajmo bit gospoda a ne fukare! Čovjek zaslužuje našu podršku bez obzira na greške koje je pravio, a svima vama koji ste sebi umišljali da je BIH u trenutnom kapacitetu mogla dalje od grupne faze želim reći da malo bolje proučite šta je to zapravo fudbal i kako se priprema za jedan mundijal. Pobjeda ne dolazi by default, ona se mora zaslužiti, a tu je potreban SISTEM koji je u BIH NEPOZNATA RIJEČ
Jarane kupi buket cvijeca,kilu kafe,kocke i bonbonjeru i idi mu se zahvali ja i mnogi necemo.Sve se moglo trpiti i gledati da nije doveo pajdaše Tinu i druge iz Familijarnog interesa.Sta je postiogao 20 i kusur pobijeda 16 izgunljenih utakmica to je za mene los score!
Pa jebiga ne moramo lika popljuvat, ali ne bi bilo loše da se sa njim postupa kao sa čovjekom a ne nekom fukarom. Možemo se svi složit da je neprihvatljivo to što je uradio sa Tinom i npr Vršajevićem ali mislim da niko ne bi trebao spuštati stvari na taj pijačarski nivo, da se sad svađamo sa trenerom koji nam je ipak bio vođa već 4 godine. Nije dobro za sveukupni duh reprezentacije da se na pokvaren način oprostimo od PRVOG trenera koji je bio s nama na svjetskom, ikad. Bolje da mu se kulturno zahvalimo i uljudno to sve zaključimo. Ne moramo bit fukare oko svega *** ga ja.
Prikaži sve komentare (23)