Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čelo čelavi vrati pare zelji, prevaro jedna !
Čelo čelavi !
Pustite irance neka idu dalje,nama ovo vise ne znaci
ustvari kako igramo nece nas ni pitati
Hladne glave, Sušić nije zaslužio da ga se otjera kao što neki ovdje zagovaraju. Jeste katastrofalno pogriješio protiv Nigerije ali isto tako moramo priznati da je odradio jako dobar posao protiv Argentine, iako smo nesretno primili prvi gol. Ovo protiv Nigerije je bio debakl, ali nije vrijedan da se popljuje sve što se dosad napravilo u reprezentaciji od kako je na čelu Sušić i novi stručni štab. Zato, trebamo tražiti ostavku ali ne da se sve ovo okonča kao nekakva jeftina turska sapunica već da Sušić prepusti mjesto nekom novom selektoru i da mu se uruče zahvale za sve do sada postignuto. Hajmo bit gospoda a ne fukare! Čovjek zaslužuje našu podršku bez obzira na greške koje je pravio, a svima vama koji ste sebi umišljali da je BIH u trenutnom kapacitetu mogla dalje od grupne faze želim reći da malo bolje proučite šta je to zapravo fudbal i kako se priprema za jedan mundijal. Pobjeda ne dolazi by default, ona se mora zaslužiti, a tu je potreban SISTEM koji je u BIH NEPOZNATA RIJEČ
Jarane kupi buket cvijeca,kilu kafe,kocke i bonbonjeru i idi mu se zahvali ja i mnogi necemo.Sve se moglo trpiti i gledati da nije doveo pajdaše Tinu i druge iz Familijarnog interesa.Sta je postiogao 20 i kusur pobijeda 16 izgunljenih utakmica to je za mene los score!
Auuuu, cuj ove izjave "Naša je prednost što utakmicu dočekujemo rasterećeni za razliku od njih koji još uvijek nisu izgubili nadu u prolazak dalje." Nikada nam takva prednost vise ne trebala.
Bekrić: Iranci su fizički savršeni..........samo da ne bude kakvog sexa.....
De Bekriću ne jebi nas još i ti,pa se moramo poredit sa Irancima...Čuj Bgt "ali-nisu-nepobjedivi"
Jesi kol'ko odigrao ako je siherica..
Sutra je piletina sa krompirima kod mene za ručak,pa bujrum
Semsa hocel biti "kafe" poslije rucka??
Najjaci se pise zajedno...