dok na prozivci nije bilo većine zimskih pojačanja poput Krpića, Jahića, Huseinbašića, Kapića, Hadžića, Husića, Jusufbašića, Redžepija... ---------------------- pa gdje su ba ? možda rade na poplavljenom području da šta zarade... meni ovo liči na raspad sistema. a pojačanja ? hu iz ju, pitaće crni trener kad mu dovedu igrače, za njega svi pobrojani pojačanja ... koja sprdnja od politike, slijedi smijurija u režiji velikih vođa slobode ! bit će ovo zanimljivo pratiti kao da su nastavci serije LUD, ZBUNJEN--- fukare, pa niste valjda popušili priču vodstva ?!? ja kontam da vam je IQ veći, ali ...
"Ima istine da smo u pregovorima sa Hasselbainkom. Neka sam vidi i procijeni šta može. Nisam optimista, ali nam laska, godi zanimanje takvih imena“. "Moj je cilj da forsiramo mlade igrače. U ovoj godini, a to sam rekao i Ćiri i Hasselbainku, želimo stabilizovati klub, da sve riješimo, a da u narednoj sezoni idemo na Evropu." Evo ti izjava Azmira Husića. Što kažeš raspad sistema, 60% igrača je imalo ugovore na 6 mjeseci jer velika većina njih nije kalibar Premier Lige. I zašto ne bi popušili priču ovog čovjeka, jer već je ispunio 90% svojih obećanja, i klub je procvjetao otkako je on tu. Klub dvije sezone nema marke duga, i polahko sredjuje dugove koje može. Već je barem 500 hiljada duga sredjeno da li plaćanjem ili dogovorom da se otpiše. Ali kako i sam kaže "nije optimista" i najvjerovatnije je da kad Jimmy vidi gdje treba da radi, da će otići.
kad on ugleda zahrđale stubove za rasvjetu pitati će oćel ovo past', a pomisliti; majko moja, ovi nemaju ni za osnovno, a kako će mene platiti ?
Prikaži sve komentare (31)