Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a haselbenk je pravo upoznat sa bh ligom,pa da je dobar onda bi vec trenirao neki klub a ne ic u bosnu.ovo je totalni promasaj ako ga dovedu,pa preko 90% igraca ne zna engleski ,ne znaju ni nas a kamol engleski .
bolje da dodje kao igrac jer je i sad bolji od polovine igraca u bh ligi
:-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
HASSELBAINKU OPRAŠI ME NA PANONSKOM MORU
Ubit će te Šemsa. On ima dugggiii i deeebeeeli.
Ne bi se ti avertila kada bi te haslbeč oprašio :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hasselbaink bi u nedjelju trebao donijeti konačnu odluko hoće li preuzeti tuzlansku Slobodu. To garant ako Bosna pobijedi u subotu naveče, bit će pozitivan odgovor. Publicitet maaaajka.
ovaj će crni hase da se pripane stadiona, a igrači njega ... zar nije bilo pametnije uz ćiru još 1 sezonu do kraja da zanat ispeče domaći čovjek , a da mu ćiro bude mentor i kad kaže; hvala, odoh ja, da sloboda ostane sa svojim čovjekom koji vlada situacijom i ima 1 godinu vođenja ekipe u premijer ligi ? crni hase već konta kuda će nakon slobode, a kad mu zasmrdi hava u tuzli ima u bandak da padne. dok se on uvede u klub, u ligu, u igrače, navijače, ... ima da se nareda poraza, a onda ne pomaže smješak od uha do uha ! pazite se da odmah ne ispadnete iz prve lige... zapamti prognozu. ja ne želim da se desi, ali cigani oko kuće hodaju ...
Ako Hasselbaink postane trener Slobode, JAVNO OBECAVAM DA NIKADA VISE NECU KOMENTARISATI NIJEDNU VIJEST NA KLIX-u !!!! ;))) Naravno da je ovo najobicnija BOMBA-LAZ !!!!
nažalost, nije laž, neg je laž sam trener, bez ikakvih prethodnih trenerskih rezultata itd. eto, izgubismo akademika.
Zasto se coj'toliko smije lopti,k'o da je 1.put vidi!!! 1.slika,ja se haman upiš'o od smiha!
dok na prozivci nije bilo većine zimskih pojačanja poput Krpića, Jahića, Huseinbašića, Kapića, Hadžića, Husića, Jusufbašića, Redžepija... ---------------------- pa gdje su ba ? možda rade na poplavljenom području da šta zarade... meni ovo liči na raspad sistema. a pojačanja ? hu iz ju, pitaće crni trener kad mu dovedu igrače, za njega svi pobrojani pojačanja ... koja sprdnja od politike, slijedi smijurija u režiji velikih vođa slobode ! bit će ovo zanimljivo pratiti kao da su nastavci serije LUD, ZBUNJEN--- fukare, pa niste valjda popušili priču vodstva ?!? ja kontam da vam je IQ veći, ali ...
"Ima istine da smo u pregovorima sa Hasselbainkom. Neka sam vidi i procijeni šta može. Nisam optimista, ali nam laska, godi zanimanje takvih imena“. "Moj je cilj da forsiramo mlade igrače. U ovoj godini, a to sam rekao i Ćiri i Hasselbainku, želimo stabilizovati klub, da sve riješimo, a da u narednoj sezoni idemo na Evropu." Evo ti izjava Azmira Husića. Što kažeš raspad sistema, 60% igrača je imalo ugovore na 6 mjeseci jer velika većina njih nije kalibar Premier Lige. I zašto ne bi popušili priču ovog čovjeka, jer već je ispunio 90% svojih obećanja, i klub je procvjetao otkako je on tu. Klub dvije sezone nema marke duga, i polahko sredjuje dugove koje može. Već je barem 500 hiljada duga sredjeno da li plaćanjem ili dogovorom da se otpiše. Ali kako i sam kaže "nije optimista" i najvjerovatnije je da kad Jimmy vidi gdje treba da radi, da će otići.
kad on ugleda zahrđale stubove za rasvjetu pitati će oćel ovo past', a pomisliti; majko moja, ovi nemaju ni za osnovno, a kako će mene platiti ?
dragi tuzlaci, dolazi cirkus u vaš grad. predstave se daju početkom lige. biće smjeha i zahebancije. ovaj klovn ne razumije bosanski. morete mu nanu hebat do mile volje, on se samo smješi i čeka da mu legne lova, prognoza: sloboda na začelju tabele na kraju polusezone, igra tima u rasulu, stranc odlazi sa lovicom jer mu ispao posao u njegovoj zemlji, sloboda se do kraja lige bori za opstanak,... i 99% ispada. ---------------- tužno, a moglo je biti drugačije da nije bezimenog seljačeta iz srebrenice i zoke vugdalića-budalića. ----------------------------------------------------------------------------------------
Znaci plac, suze me oblile od smjeha kad sam procitao ovaj naslov hahah CAK smjesnije od onog Tan Sri Dato' Seri Vincent Tan Chee Yioun i kupovine Sarajeva hahaha
Ovo je veca bomba nego da je zeljo za Zolotica dobio 300 000 eura xD
Može komotno ko Carlos, trener, kapiten i igrač. :D
a jesu se fukare digle
koji papanluk
Hahahahaha daj nemojte zajebavat nas :D