I poslije pricate mi Srbi genocidni, dzamija se nalazi u samom centru, ni jedan incident nije zabelezen za vreme pravljenja dzamije. 10 kafica se nalazi preko puta i svi gledaju pravo u dzamiju i niko jke nije dirao, Banjalucani su gospoda. A ono sto je bilo 2002 to je bila cista provokacija jer su klanjali na sred ulice, a rat samo sto je bio gotov.
Vidi nisu svi srbi genocidasi kao ni Bosnjaci ni Hrvati..Mi sto fakticki ista govna kod svakog naroda ima svega..Isto kao u Sarajevu crkva stoji i u ratu su je branili Bosnjaci nisu srbi jer je bila pod nasom teritorijom..Jel i jedna crkva srusena u Sarajevu ?
nemam pojma burazere, znam da je neka crkva na bascarsiji pretvorena u neki muzej nesto i nije vracena al nebitno to. Meni smeta to sto kad god udjem ovdje na sajt koji ima domen .ba to je od Bosne i Hercegovine vidim govor mrznje upucen prema Srbima. Cekaj jel klix zaboravlja da Srbi cine 35-40% stanovnistva Bosne? Ja sam za to d Rep . Srpska ostane u Bosni naravno , zasto ne Bosna je moja drzava , ali morate i vi nesto promjeniti u nacinu razmisljanja , trenutnim nacinom razmisljanja tjerate Srbe iz Bosne. Pozdrav brate.
Prikaži sve komentare (58)