Marketinški trik
14

"Je li ti dosadilo?": Evo šta nam poručuju novi bilbordi koji su osvanuli širom BiH

Novi bilbordi osvanuli su u gradu
Novi bilbordi osvanuli su u gradu
Stanovnicima BiH ovih dana vjerovatno su privukli pažnju novi bilbordi sa porukom "Je li ti dosadilo?". A ko se to pita da li su nam dosadile poruke u inboxu o cijeni, zamjeni, o nedovoljnom broju kredita i slično?

Kako saznajemo, riječ je o novoj platfromi, a koja je povodom zvaničnog lansiranja koje je zakazano za 21. maj, pripremila nagradnu igru sa sjajnim nagradama.

Naziv platforme je naklik.ba, koja ambiciozno želi da promijeni online kupovinu u Bosni i Hercegovini.

O kakvoj se nagradnoj igri radi?

Imate priliku da osvojite čak pet vrijednih nagrada, a u pitanju su iPhone 15, Xiaomi električni trotinet, set ljetnih guma, Apple Airpods slučalice i Chico biciklo za djecu.

NaKlik.ba dolazi s jasnom misijom da transformiše način na koji se trguje online u BiH, nudeći jednostavnije, brže i isplativije rješenje za sve. Platforma je dizajnirana s fokusom na korisničko iskustvo, obećavajući trgovanje koje je prilagođeno potrebama savremenih korisnika. U kratkom intervju sa osnivačima, otkrili su kako je motiv za pokretanje projekta želja da građani BiH konačno dobiju online platformu za trgovinu koja je dobra kao i one u regionu, ako ne čak i bolja…

Kako učestvovati?

Da biste se pridružili nagradnoj igri, jednostavno se registrujte putem www.naklik.ba ili preuzmite naklik aplikaciju sa App Storea i pratite naklik događaj uživo putem njihovog YouTube kanala.

Sve informacije možete pronaći i na stranici start.naklik.ba.

Tokom događaja, nasumično će biti izvučeni sretni dobitnici koji su ispunili sve uslove učestvovanja. Ne zaboravite da pratite događaj i budite spremni odgovoriti na poziv i pitanje koje vam može donijeti jednu od vrijednih nagrada!

Ostaje nam da strpljivo čekamo 21. maj kako bismo saznali ko su sretni dobitnici, ali i koje nam sve mogućnosti donosi nova platforma za online trgovinu u BiH.