Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
onlinerad.webs.com onlinerad.webs.com Zanima li te rad na 1 web sajtu na kom mozes zaraditi 100-200 dolara mjesecno (2-3 sata rada na dan)? Radi se o sajtu koji se bavi klikanjem na reklame i radom na mini taskovima koji su na engleskom(trebalo bi solidno da znas engleski sajt ne trazi nikakva ulaganja ).Napravite stabilan izvor prihoda radom od kuce.sajt mozete pogledati cisto informativno,osobe stvarno zainteresovane mogu dobiti i besplatnu obuku za rad na 7 sajtova onlinerad.webs.com
Ovaj narod je bas zatucan,pa kome je religija sta dobra donijela,samo poglavarima raznim... Da li se narod Maglaja ili recimo Samca molio kojekavim bogovima,jeste...i sta se desilo,ja koji nisam vjernik nisam stradao,a oni ? Eto primjera za nauk kojekakvim vjernicima.
i banja luka je pored sarajeva imala status sehera
Opet ce je cetnici srusiti ako im se ukaze prilika, a onda okriviti Merkelovu i EU
Jedina ispravna Religija hvala Allahu na savrsenstvu koje nam je podario. i hvala mu sto nas je uputio da ne slijedimo izmisljene religije (krscanstvo) u kojima tzv bog kojie je zapravo poslanik nije nikad rekao da je bog i nije cuo za crkvu ili krscanstvo jadni ste i u zabludi.
I poslije pricate mi Srbi genocidni, dzamija se nalazi u samom centru, ni jedan incident nije zabelezen za vreme pravljenja dzamije. 10 kafica se nalazi preko puta i svi gledaju pravo u dzamiju i niko jke nije dirao, Banjalucani su gospoda. A ono sto je bilo 2002 to je bila cista provokacija jer su klanjali na sred ulice, a rat samo sto je bio gotov.
Vidi nisu svi srbi genocidasi kao ni Bosnjaci ni Hrvati..Mi sto fakticki ista govna kod svakog naroda ima svega..Isto kao u Sarajevu crkva stoji i u ratu su je branili Bosnjaci nisu srbi jer je bila pod nasom teritorijom..Jel i jedna crkva srusena u Sarajevu ?
nemam pojma burazere, znam da je neka crkva na bascarsiji pretvorena u neki muzej nesto i nije vracena al nebitno to. Meni smeta to sto kad god udjem ovdje na sajt koji ima domen .ba to je od Bosne i Hercegovine vidim govor mrznje upucen prema Srbima. Cekaj jel klix zaboravlja da Srbi cine 35-40% stanovnistva Bosne? Ja sam za to d Rep . Srpska ostane u Bosni naravno , zasto ne Bosna je moja drzava , ali morate i vi nesto promjeniti u nacinu razmisljanja , trenutnim nacinom razmisljanja tjerate Srbe iz Bosne. Pozdrav brate.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ja ne znam klanjat samo se previjam nit znam ono mrmljat nekim jezikom samo klepečem ustima fore radi, a neću ići slušat i političke poruke hođa.
jakako to je tvoja sramota sto ne znas i nemoj da se ponosis tim.Samo se debil ponosi ne znanjem
sramotno je sto ne znas, to nije neki jezik to je jezik Allahovog poslanika na tom je jeziku objavljen kur'an.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ALLAHU EKBER ! Prelijepo je ovo vidjeti sve ce se obnoviti ako Bog da Insallah !
srbi su tolertantni jedino prema srbima
Tanja-23 pitaj slipca iz budzaka ko srusi djamiju a pitaj momu djukica sto je drzao ex bar ko je koristio kamen sa srusene ferhadije za posipanje puta na manjaci
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
MašaAllah lijepa vijest.