da li je sve tako sjajno kako izgleda i zeli se predstaviti? ima li druga strane medalje? rusija ( izmedju ostalih) je velika zemlja koja sebi mozda moze dozvoliti luksuz da se hiljadugodisnje sume sjeku i upotrebljavaju kao sirovina za namjestaj namjenjen izvozu u iste pomenute 42 zemlje?! mozda cak i skorasnja klizista nisu nikakva opomena.? bosna je mala zemlja i razbacuje se sa svojim sumama kao da je rusija. kad ova ista i slicne firme budu proizvodile i izvozile namjestaj vrhunskog dizajna i kvaliteta po odgovarajucoj cijeni onda im treba cestitati i podrzati,a dotle ..treba malo razmisliti.
U jednoj BiH ovo je čak SJAJNIJE nego što izgleda... računaj da su se do skora iz Bosne izvozili samo BALVANI ... a sad se evo izvoze gotovi proizvodi. Ova i slične firme već sad proizvode kvalitetan namještaj, a ako im budu dali da se razvijaju - svake godine će proizvoditi još bolji i još kvalitetniji. Svaka firma u BiH koja na vrijeme plaća sve obaveze prema radnicima, još ako se bavi proizvodnjom, a tek još i izvozom - treba im dati najveća priznanja i gledati ih s maksimalnim poštovanjem.
svako ima pravo na svoje misljenje i pravo da ga iznese. razlika je sto neko iznese svoje misljenje bazirano na masi podataka i poznavanju materije ,a drugi komentarise patriotski. izvoz i udesotorostrucenje proizvodnje izvoza ne znaci obavezno da je to dobra poslovna politika. tako se radilo godinama i godinama grijesilo.
Prikaži sve komentare (31)