pa ljudi cemu ovoliko negativnih i bolesno pakosnih komentara? svugdje u modernom svijetu se grade slicne zgrade u staklu sa mnogo svjetlosti. citam mnoge "pozitivne" komentare tipa:.....kad im upekne sunce s igmana ni 5 klima uredjaja im nece pomoci, .....2500km otkud na dobrinji jer nije skenderija....ovo je samo za guzonje, ...ovo kupuju sefovi...narod nema sta da jede... ima li jos neki biserni komentar tipa znanje-nemanje u stilu bosanskog pakosnog covjeka? pa pakost je nasa glavna osobina. a na 2. mjestu nam je zavidnost.
Dobrinja je OK naselje ali KONKRETNA mikrolokacija je vrlo upitna a kamoli atraktivna. Biće tamo stanova i po 1000 KM/kvm koliko hoćeš! Sada svi grade i proglašavaju stanove ekskluzivnim a niko ne razmišlja o prilazu zgradi, niti uređuje okolno zemljište! Takvih promašaja je na desetine!
ti valjda imas neki razlog pa branis likove koji pare zaradjuju reketom kao sto to rade tzv "upravitelji" pa ti onda od para koje su tvoje napravi zgradu najblaze receno sumnjive kvalitete, stedeci na svemu i na kraju ti proda stan napravljen od tvojih para za cijenu koja je van svega realnog....
Prikaži sve komentare (188)