Bosnjak sam iz Sarajeva. Ali znam da prepoznam ljude koji zele dobro BiH i zato ce dobiti glas od mene. SDA, SDP, SBB i SBIH OBICNI LOPOVI.
Hoce li opet bosnjaci izabrati hrvatskog predstavnika? Glupost je to da ga bosnjaci cijene i vide priliku u njemu za bolju buducnost a narod iz kojeg dolazi ga psuje i mrzi jer zeli suzivot i zajednicku buducnost svih konfesija u ovoj drzavi. Hrvati i srbi koji su u bosni moraju shvatiti da ce im uvijek ispred naziva biti BOSANSKI i da ih to veze i da ce ih vrzati samo za jednu drzavu a to je Bosna i Hercegovina. Al i hrvati i srbi su teritorijalna odrenica i oznacavaju narode koji zive u srbiji i hrvatskoj tako da su nasi bosanski hrvati i bosanski srbi de facto narod bez identiteta :)
@dinosa upravo zbog toga što češ ti glasovati za raguža on neće imati legitimitet .................a legalitet će mu dati bošnjaci koji će glasati za njega........... .....hajde reci što je on tako spektakularno dobro napravio za interese bih (unitarne) da ga sada svi bošnjaci uzdižu u nebesa......ništa...... dakle, raguž je obični uhljeb koji želi preko bošnjačkih glasova doći u predsjedništvo, jer je shvatio da hrvati neće za njega glasati...........
Prikaži sve komentare (107)