Pa kad mu je babo KRIV za SREBRENICU!!!PRODANA DUSA koja je RADILA ZA AMERIKU I CIU.Stari matori IDIOT bio na STRANI USA i na PLATNOM SPISKU!! Ocete dokaze MAZGE IZ SDA?=??DAJ TI MENI DOKAZ STA JE SDA URADILA ZA 20go? Osim STO SMO VAS DOVELI NA PROSJACKI STAP!!! GDJE CE TZI DIJETE SUTRA RADIT I ZIVJETI MAZGO MOJA IZ SDA?? Autentični narodni zahtjevi u susjednoj BiH nedavno su se utopili u moru međusobno suprotstavljenih nacionalizma i infiltriranih agendi, a progresivne i revolucionarne poruke ugušene su u još dosad neviđenoj medijskoj histeriji i kampanji koja je upravo nacionalnim faktorima razbila stvaranje otpora već u samim počecima.
Pa BIJEDNICI MALI JADNI GLUPI ISKORISTENI!!! Ne prihvatas CINJENICU DA TI JE DIJETE SILOVANO KAO I TIŽ Zar trazim PUNO????SAMO ODGOVOR NA JEDNO PITANJE??? STA SMO VAM DALI ZA 20god?????DJE SU FABRIKE??? ne racunam moj al shidi i bbi
Pa ajde BIJEDNICE MALI Ovo nisu teorije zavjere NE INTELIGENTNA OSOBO OVO JE ISTINA!!! Oces DOKAZE BIJEDO JADNA I GLUPA??? Daj ti meni dokaz sta je sda uradila za 20god? STA TI JE SDA URADILA ZA 20god??
Prikaži sve komentare (64)