grudva je krenula u hrvatskoj pa u srbiji sada je vrijeme ovdje. Intresantno da bas Fahru smjene kada je on bio glavni zagovarac te ideje uz snaznu porsku medjunarodne zajednice...iskreno imam nade za sljedecu godinu...mogli bi i ovdje doci do promejan ako samo građani budu vjerovali...vidite da je moguce sve samo trebaju novi ljudi! Ne smijemo dat glas SDP u i SDA jednostavno ne smijemo...moramo podrzati nove snage volili mi fahru ili ne ili zeljka ili cak onu nasu srranku moramo njima dati podrsku jer smo inace donji...o oktboru pada i dodik banditski cetnicki zlajin drugar! Ocigledno da su se grupasila SDS dodik bakir i zlatko da nedaju pravnoj drzavi da udje u bih!
Radoncic je sa bratiljom iz SDS,SNSD a sve zu upute iz beograda izbacio iz vlasti sve kadrove SDA, radoncic i njegovo zlocinacko udruzenje SBB su srpski produkti preko koji se zeli ukinuti BiH i Bosnjaci dovesti do nestanka..
pa sta onda vi prdoncicevi pizdite "SDA sklopio savez sa onim,sa ovim"", a oni nisu ni skim sklopili savez, oni su samo na vrjeme smjenili rusitelja BiH
Prikaži sve komentare (60)