Šta vi mislite?
32

Stanivuković na pitanje da li je Dodikov čovjek: "Jesam, ali malo morgen"

I. Sa.
Foto: RTRS
Foto: RTRS
Draško Stanivuković, banjalučki gradonačelnik odgovorio je na pitanje da li je "čovjek" predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika.

"Samo bi budala pristala da radi od 0 do 24 i bude nečiji. Jesam, ali malo morgen. Ne smijete biti budala. To znači da morate znati što je interes grada. Evo u petak sam na tri događaja bio sa Dodikom. Da li sam bio na dužnosti ili sam bio sa Dodikom? Kako će ko to da tumači?", naveo je Stanivuković.

Napomenuo je da je obavljao svoju dužnost obilazeći pojedine događaje.

"Dan Vojske RS, jel' neko hoće da Draško kao gradonačelnik ne bude tu? Čak i kada ne budem ništa, ići ću na to. Bili smo i kod manastira Osovica. Lično sam podržao izgradnju spomenika u manastiru, a poslije toga smo obišli centralno spomen-obilježje. Ja idem tamo gdje je moja dužnost, ne idem sa Dodikom", rekao je Stanivuković za RTRS.

Dodaje da on mora da predstavlja sve građane Banje Luke.

"Mogao sam ja reći 'vi niste izgradili spomenik 30 godina, ne možete biti tu', ali morate imati kodeks i znati kako se ponašate. Imate one političare koji kažu 's njima ni u crkvu i u džamjiu'. Ja nisam htio da se u Banjoj Luci ponašam onako kako nemam pravo. Predstavljam 54.000 ljudi koji su glasali za mene, ali i one koji nisu", odgovorio je Stanivuković.