sve više stiže zahtjeva za ukidanjem entiteta.. hahahaha, daj ba Čampara druže ne provaljuj se. Ukidanje entiteta traži jedan mali dio političkih čimbenika, dok je većina naroda što javno što krišom za entitete. Neka u BiH odlučuje svaki narod o sebi kao u Belgiji, pa da se takmičimo tko će se bolje razvijati :) Vjerujem da bi Bošnjaci u svom entitetu brzo dokazali, koliko su vrijedni i uspješni poduzetnici .
Ajd bolan, poklopi se, nisu rvatski djedovi prodali vjeru za večeru :) A čuj, treći entitet može donijeti odluku kupnje el.energije na međunarodnom tržištu :) po povoljnijim cijenama od ovih domaćih. Treći entitet može uzeti kredit i napraviti TE, NE itd. Ionako kada prorade 'gornji horizonti' u istočnoj hercegovini neće biti dovoljno vode u Neretvi za masovniju proizvodnju el energije. A to gdje će biti treći entitet, e to će sami hrvati odlučiti.
O zemljače, jesi li ti čuo kada za ljudska prava i slobode, demokraciju ili si zatucani fašista koji bi drugima određivao što će i kako će ? Zapadna Hercegovina je bila izgrađena i prije šverca i trgovine, jer tamo praktički nema obitelji koja nekoga nema u dijaspori i tako od 1945 pa do danas ;)
Prikaži sve komentare (81)