Jbt niko vise ne prica da su nas politicari doveli u ovu situaciju da se obracunavamo sami protiv sebe i da palimo nase institucije jer je pljacka koja traje 20 godina presla sve mjere i granice. Niko vise ne prica da su SDA i SDP koji su vladali doveli omladinu u ocajnicki polozaj gdje nema posla ni perspektive nego samo mozes zapalit zgradu vlade ili predsjednistvo da te neko pogleda i cuje. Danas su teroristi oni koji su se borili protiv vlasti, a da je narod pobjedio teroristi bi bili Bakir, Zlaja, Covic, Dodik i ostala ekipa..... E moj narode kako padate na ove spinove gdje se ide na emocijalnu stranu covjeka, a odvraca ona prava strana.
Jbg, u BiH se ne protestuje protiv raznih Bakira, Fahra i Lagumdzija, nego zli huligani napadaju jadnog policajca, ratnog heroja i ljubitelja zivotinja, koji u slobodno vrijeme cita slijepoj djeci i pomaze starim nanama da predju cestu. Vidis kakva su bescutna gamat ti sto protestuju. Ako Bog da, Insallah, Muhamed Sallah takvi ce se smiriti pa ce opet moto nase domovine (koju smo naravno svi odjednom branili od cetnika '92) biti "Ne talasaj stoko sitnog zuba".
agbonlahor Svaka cast ali 90% ljudi ovdje ne kontaju poentu tvog komentara kao ni to da su vec popusili spin vlasti protiv samih njih
Prikaži sve komentare (200)