Srbi su ratovali sa SVIM SVOJIM KOMŠIJAMA, i napravili su zločine protiv Albanaca, Hrvata, Bošnjaka, Slovenaca, Makedonaca i Bugara u Balkanskim ratovima i 1. i 2. svjetskom ratu ... Znači nema države u okruženju s kojom nisu ratovali i OPET se usude da lažu kako oni jadni "ni za šta nisu krivi" sve je to neko drugi uradio i izrežirao, neka globalna zavjera protiv Srba, neko deseti je pucao po civilima nisu to bili Srbi već vanzemaljci neki ne znam... Stvarno ste psihopate i apsolutni otpad civilizacije, pa nije ni čudo što ste u svijetu uvijek bili sinonim za manijake i barbare.
Moj dedo je, ako baš hoćeš da znaš, iz dobrog starog keltskog plemena, plave kose i očiju, živio na planinama u srcu Bosne i nije učestvovao ni u jednom ratu, a tik uz njegovo selo se nalaze dva OGROMNA nalazišta stećaka. Bio je veliki zemljoposjednik i pošten čovjek za razliku od tvog koji je sigurno i dan danas četnički otpad a ti nemaš ni cijelih 22 godine jado balavi.
Mora da zato što su srpski ima ih jedino na lokacijama gdje je nekoć postojala Kraljevina Bosna i nigdje drugo. Čak ih u tom obliku nema ni u Raškoj koja je kao kolijevka srba. Toliko o tome da su "srpski". A pošto vidim da si sa historijom na "vi", pretpostavljam da historiju učiš sa srpskih youtube kanala :-D i da u školi a kamoli ne poslije škole nisi pročitao niti jednu jedinu knjigu o balkanskoj historiji. Što se tiče mog keltskog porijekla, mladiću, to nije upitno ni 1% jer za to imam i laboratorijske dokaze :-) A ako te zanima kako je rijeka Neretva dobila ime, evo da ti Kelt jedan kaže, to je zbog keltskog Nera Etwa što na bosanskom jeziku znači "božanstvo koje teče" ;-) Hajd' sad na spavanje.
Prikaži sve komentare (168)