ko fol svi ga pljuju a covjek je samo istinu rekao , ono prosle godine je bilo monstruozno , masinerija , ono ce rjetko kad iko vise da ponovi
prosle godine kada su pobijedili u londonu imali su 14 suteva i 47% posjed lopte . ove godine 16 suteva i nevjervatnih 78% lopte. o bundesligi da ne pricam ove godine ubise. mislim ne mora znaciti da ce osovojiti ligu prvaka ali dosada poredeci sa proslom godinom igraju mnogo bolje.
prosle godine su pobijedili 11 igraca, ove godine im je poklonjen crveni u utakmici u kojoj su i bili favoriti.do tog momenta imali su srece pa ne primise gol.protiv protivnika koji je i prije meca bio outsider to je bilo sasvim dovoljno da se izrazi dominacija ali opet sramotno je da su jedva postigli 2 gola.arsenal je jedini prosle godine u LP nanio poraz bayernu na njihovom terenu.ako povlacis paralelu izmedju bayerna sada i prosle godine sjeti se 7 golova u dvomecu sa barcom.bayern je finansijski nedodirljiv i radi sta hoce u smijuriji od bundes lige u kojoj svakog moguceg konkurenta uskrati za najboljeg igraca.bio on potreban bayernu ili ne.
Prikaži sve komentare (52)