Ja sam Zlatko Lagumdžija i ja sam se rodio u finoj gradskoj komunističkoj porodici. Onda kad su svi kupovali hranu na bonove i sanjali kafu, mene je tata preko partije poslao u Beč da studiram. Onda sam se vratio, počeo je rat, mene puška naravno nije interesovala ali sam zato znao zavrnuti pune kamione donacija da niko ne pita đe su. Danas sam milijarder, imam po' sarajevskih vila koje izdajem diplomatama, samo to se ne zna, sve je na ženinoj rodbini a ja imam punomoć i smijem se kako mediji karaju ove fukare što imaju samo po stotinjak miliona a nisu znali sakriti ko ja.
Haj ne lažim molim te da je Zlatko krao donacije u ratu. Nije ih vidio lik. Zna se koje porodice su bile bliske Aliji i ko je skupljo donacije i ko je pokro 90% tih para. Ovo sad što radi SDP i Zlatko je bez sumnje teški lopovluk. A Bakir je samo nastavio gdje je Alija stao, zapravo Bakir je davno prešišo svog oca i posto mafijaški bos u predsjedničkoj fotelji sa minimalno bogatstvom od milijardu eura. Još mu je ova bolest Tihića došla fantastično tako da je konačno ovlado potpuno i strankom.
@tucač ne lazi ja sam Zlatko Lagumdžija i ja sam pokrao te donacije. Nije da me nije interesovala puska, jest naravno ihhh sta sam ih preprodao preko svojih dilera, i tih kamiona sta sam samo zavrnuo robe, a o novcanim donacijama i da ne govorim, pa ima ih u Svicars.bankama jos ne potrosenih od tog doba
Prikaži sve komentare (75)