Jedni na plenum, drugi na papir postavljaju uslove, treci ispred TV, cetvrti traze vracanje one vlade, peti traze Radoncica, sesti njegovu ostavku, sedmi traze pomoc Niksica, sedmi traze da se nastave paljenja i rusenja, osmi osudjuju paljenje. Ovo je propalo izgleda sve sto se uradilo, ostala sacica demonstranata a vodja nema!
kako vođa nema? u tuzli Beli prisustvuje svakom plenumu, aktivan je a neki dan je poveo demonstrante do skupstine gdje je zapoceo pregovore sa njima a onda prepustio strucnom timu advokata da zavrse posao
Drug moj, ne moze se nista uraditi jer nema cilja! Nema pravog vodje ,a svi se prave vodje i onda se ovo sve u krug vrti a nista se ne postize, to je problem. npr Na plenumu Beli, na papiru Siranovic, a narod na ulici! Zasto nisu te vodje ostale uz narod i nastavile proteste, ko narod sada podupire, osta Vlada FBiH i ona samo podrzaje narod na ulicama, niko vise, napusti nas i Radoncic i njegovi placenici, bila isplata sada kafenisu po kaficima, i sta osta, u krugu smo ljudi!
Prikaži sve komentare (29)