citah nedavno o ovome tinkeru, za nepovjerovat kolko je grdnih patika dizajniro u pm, pocevs od jordanki nekih katastrofalnih do maxica najgrdnijih, mislim ok ima i ok dizajniranih patika al vecina mu je sljam sljamova, jordanke koje od generacije do generacije nemaju uopste dodirnih tacaka sa prethodnom generacijom, tolko grdne da ih nemres gledat jbte, odavno grdnije dizajne od njegovih nisam vidio, i sve one maxice sa nenormalnim znakom sa strane su njegovo djelo, pa jbte bog ni 20 godina nakon dizajniranja da se potrude pa isprave onaj swosh sa strane, tolko o tinkeru.
tebi ruzne nekom fine. isto tako mi lik kaze drama ti auto al samo da nije karavan.da su dizajnom ruzne ne bi se prodavale. a posto uzimas jordan u usta kazem da nike kosarkaska tena je najkvalitetnija i najudobnija.
evo skino sam ti minus.pravo su mu ruzne. al znas koliko ljudi sto znam furarju ove jordanke. a nije sve u izgledu.imao sam neke retro jordanke 45 i pravo su mi noge nazuljale. jednostavno tene nisu za igre. imam osjecaj da nekad neko dizajnira tene a pojma nema jesu li udobne.al ok ovdje pricamo o dizajnu.
Prikaži sve komentare (61)