Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel same hodaju? Biće pun Q klinaca koji će ovo furati ko i ovi seljaci sa airmaxicama a kod kuće nemaju šta jesti.
kakva smo pogana nacija sve nas treba istrijebit , ko valja vama onaj ko nema da jede on se fura sklika kafu i ne valja ni on , onaj ko ima ili je ukro ili ga treba smjenit s neke funkcije . j ebem nam boga balijskog NIKAD NECU PREZALIT STO MUSLIMANSKI NAROD NIJE OTISAO U NESTANAK A BOSNA U ZABORAV
Crna Gora poručila 150.000 pari sa komplet stanovništvo
Zanima li te rad na 1 web sajtu na kom mozes zaraditi 100-200 dolara mjesecno (2-3 sata rada na dan)? Radi se o sajtu koji se bavi klikanjem na reklame i radom na mini taskovima koji su na engleskom(trebalo bi solidno da znas engleski). Isplata se vrsi tako sto se otvori racun na banci i oni vrse uplate od 2 dolara pa navise. Nema neko fixno radno vrijeme, radis kad imas vremena sajt ne trazi nikakva ulaganja.sajt detaljnim informacijama ,mozes procitati cisto informativno,NAJBOLJI DOKAZ SU HILJADE REGISTROVANIH CLANOVA S NASIH PROStora na sajtu cete naci detlajna uputstva za rad na 3 sajta koja placaju provjereno zaraditeodkuce.webs.com http://zaraditeodkuce.webs.com/
Zanima li te rad na 1 web sajtu na kom mozes zaraditi 100-200 dolara mesecno (2-3 sata rada na dan)? Radi se o sajtu koji se bavi klikanjem na reklame i radom na mini taskovima koji su na engleskom(trebalo bi solidno da znas engleski). Isplata se vrsi tako sto se otvori racun na banci i oni vrse uplate od 2 dolara pa navise. Nema neko fixno radno vrijeme, radis kad imas vremena sajt ne trazi nikakva ulaganja.sajt detaljnim informacijama ,mozes procitati cisto informativno,NAJBOLJI DOKAZ SU HILJADE REGISTROVANIH CLANOVA S NASIH PROStora na sajtu cete naci detlajna uputstva za rad na 3 sajta koja placaju provereno zaraditeodkuce,webs,com http://zaraditeodkuce.webs.com/
A violeta ce do 2016. g da na trziste pusti toalet papir koji sam brise gu.... Prica u prazno je ovo sve...
Ubili se za Crnogorca :)
Službena obuća pokrajine Sandžak te njenih stanovnika na području BiH
Mogu li cuvati djecu?Izvesti psa u setnju?.......
kad izbacuju kitove za prepravku auta za letenje? trebao bi svog de loreana prepravit malo.....
citah nedavno o ovome tinkeru, za nepovjerovat kolko je grdnih patika dizajniro u pm, pocevs od jordanki nekih katastrofalnih do maxica najgrdnijih, mislim ok ima i ok dizajniranih patika al vecina mu je sljam sljamova, jordanke koje od generacije do generacije nemaju uopste dodirnih tacaka sa prethodnom generacijom, tolko grdne da ih nemres gledat jbte, odavno grdnije dizajne od njegovih nisam vidio, i sve one maxice sa nenormalnim znakom sa strane su njegovo djelo, pa jbte bog ni 20 godina nakon dizajniranja da se potrude pa isprave onaj swosh sa strane, tolko o tinkeru.
tebi ruzne nekom fine. isto tako mi lik kaze drama ti auto al samo da nije karavan.da su dizajnom ruzne ne bi se prodavale. a posto uzimas jordan u usta kazem da nike kosarkaska tena je najkvalitetnija i najudobnija.
evo skino sam ti minus.pravo su mu ruzne. al znas koliko ljudi sto znam furarju ove jordanke. a nije sve u izgledu.imao sam neke retro jordanke 45 i pravo su mi noge nazuljale. jednostavno tene nisu za igre. imam osjecaj da nekad neko dizajnira tene a pojma nema jesu li udobne.al ok ovdje pricamo o dizajnu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Haj sve al problem ih je odvezat,pogotovo kad poranis ciku oko 6-7.
Kažu da jedino ferceraju kad se nose bijele čarape...
Oni svoje bijele obuku jednom pa na pranje, a ti u svojim crnim garant po 7 dana hodaš :P
ma dok ne budu same hodale, ja ih nosit neću :)
Patike se prave iskljucivo za Crnogorce :)
Smrde li noge u njima :)))
Za deset godina nam djeca nece znati ni rukom pisat´, ni pertle zavezat´. A za dvadeset ni kuhat (evo krenuli replikatori hrane).
Oj cptn. my cptn. - gledaj na to iz ovog ugla, samo sire. http://www.youtube.com/watch?v=6sqnptxlCcw Jedna masina za ves, jedna za sudje, jedna vec usisava po kuci ko ima para da je kupi... Jedna jos da kuha sama, pokraj ovih sto brze kuhaju i onih sto nam omogucise da jedemo sutra kuhano danas... Nakupi se oslobodjeno vrijeme. Eh sad... sta ce ko s tog vremena radit... gledat serije, ici u setnju, citat knjige, fakultet zavrsit, drogirat se, ucit djecu da citaju... to je licna stvar.
@singerica77: haha, ma znam ba... Nisam nigdje rekla da to ne valja. Samo da je tako. πάντα ῥεῖ!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)