ova bagra od vojnih penzionera samo lovi u mutnom u ovoj situaciji moj skolski drug je 1965 godiste i u vojnoj je penziji dok demobilisani borci sa 40 godina staza ne mogu u prnziju jer im nisu uplačeni doprinosi kada su niksić i helez dali u proceduru da svi demobilisani borci sa 65 godina odu u penziju ova udruženja i generali su se se zalili ustavnom sudu jer bi time bile ugrožene njihove nezalužene penzije , i sada je zakon na čekanju do daljnjeg.
niksic je u penziju uvalio jna generale, a nasim borcima smanjio(citaj ukrao) penzije. a lazes da je neko sa 40 god staza nije u penziji u penziju ne idu borci, nego oni koji su uplacivali doprinose
hamoo, jesu li vojni penzioneri krivi sto drugim ljudima nisu uplaceni doprinosi? istinskih vojnih penzionera je malo, ali onih satelita koji su dosli do toga preko stranaka je puno. njih se treba rijesiti. to je helez najavio, ali nesto mu se drugo osladilo. sta li? sramota je da drzava pravi ustede na vojsci, a drzavnici primaju plate od 5000KM. revizija vojnih penzionera i rvi je potrebna, ali prava revizija. da se sve prečešlja.
Prikaži sve komentare (59)