Prije bi povjerovao kako postoji snjeguljica i sedam patuljaka negdje u nekoj sumi nego u ove price. Anadolija od pocetka rata u Siriji izvjestava samo onako kako zapadnjaci nareduju jer vjerovatno tako i opstaju na polju medija. Ovako su plasirali i video koji "DOKAZUJE" da je Assad izvrsio hemijski napad :D vjerovatno misle da se svi truju hamburgerima iz McDonaldsa pa moraju povjerovati u takva sranja. Naravno od te price i od tog videa nema vise nista jer to nije uspjelo pokrenuti vojnu akciju zapadnjaka da sruse Siriju... Gazit ce Assad do kraja teroriste, selefije, talibane, pobunjenike i placenike koji se bore za ideale Izraela i SAD-a pod paravanom dzihada.
.h8er.Neznam koje si vjeroispovjesti,ali dobro bi bilo da procitas i naucis malo o sijama i njihovom ucenju,a ako znas i podrzavas da Bog da ti Assad u kuci bio.On je gori i od radovana,milosevica,sadama i svih ostalih ludjaka zajedno!!!!!
@ Dugosvjetlo Pa kako te nije stid ? Tebi smeta svako tko je druge vjere i drugog tumačenja svetih knjiga, ali ti ne želiš shvatiti da tvoja skupina vjernika nije jedina na ovome svijetu, već da na dunjaluku ima i drugih skupina i drugih vjera.
Prikaži sve komentare (121)