Unistili su mnoge zivote, u mnogim zemljama u mnogim delovima sveta. Svu srecu i prosperitet koju moze da ima jedna zemlja onu uzmu, i ne samo da pokradu sve sto je vredno, nego im ni to nije dovoljno pa zele da te iste ponize, ostavivci ih bez icega. Za MENE, ovo je bozija kazna!!!
...o "božijoj pravdi" bi mogao govoriti da je naj­ebao donald ramsfeld, buš 1 i 2 i tako ta "elita"...ovako su naj­ebali, ko i uvijek, oni ni krivi ni dužni...
Apsolutna pravda ne postoji na dunjaluku, ono što mi mislimo da je nekome ili nama kazna može biti da je iskušenje, ili čak nagrada tj. da smo sačuvani većeg belaja, i sam Bog je rekao u Kur'anu: "Kad bi Allah ljude zbog grijehova njihovih kažnjavao, ništa živo na Zemlji ne bi ostavio, ali, On ih do roka određenog ostavlja, i kad rok njihov dođe, ni za tren ga jedan ne mogu ni odgoditi ni ubrzati. " (16:61) Dakle, ovaj svijet je veliko iskušenje ali i velika odgovornost za svakog čovjeka, ovdje na Dunjaluku, na ovoj prolaznoj stanici nema apsolutne pravde, ali je ima na Sudnjem Danu, i tad neće biti advokata i sudija, samo će Jedan sudit.
Prikaži sve komentare (56)