Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kada ce vise snijeg,., stoje mi lopate bezee
Citam ove komentare za nase vrijeme. Ljudima nevalja kada je ovako vrijeme, kada je snijeg u januaru opet nevalja, kada su kise opet nevalja, kada je magla ni to nam nevalja, da je sad suncano +30 ni to ne bi valjalo. Vi u Bosni i Hercegovini stvarno niste normalni, ne moze vam se ugoditi, sjedite kod kuce ko telad i samo pisete nevalja. Nije vam dobra vlada, nije vrijeme, nisu vam dobri politicari, nisu vam dobre komsije, nisu ovi sto pucaju, nisu ni ovi sto ne pucaju, nisu dobre zene, a ni muskarci, nisu dobri ni vehabije, cetnici a ni ustase, nisu dobri putevi, a ni planine, ni plate, ni radna mjesta kojih nema, ni gras, ni centrotrans, ETO SAMO VI VALJATE. Al qurcu.
Ne valjajmo ni sami sebi
@cellems yebi ga ne postoji idealno mijesto na zemlji necemo iči sada u krajnost oni ginu svake godine od tih sranja i moraju napuštati svoje domove ponovo kuce praviti a mi to koristimo lagano malo na skijanje pa malo na more. Kad sam rekao raj na zemlji nisam mislio bukualno.
WINTER IS COMMING!!!!
Mi ovdje u Bosni i Hercegovini nismo ni svjesni gdje zivimo( mislim na klimatsko područije ). U nas je ovo raj na zemlji niti ima vulkana, gejzira, tornada, tajfuna, monsuma, da ne nabrajam.
Ali imamo politicare, koji sj###se I ovo malo sto imamo Ko da su nas 50 toronada spucali svi zajedno....
Svake godine najhladnija zima u zadnjih 32905724678049 godina...
Hebo vas virusi i epidemija, eto vas ko starci koji samo o bolescinama razmisljaju... Uzivajmo u toplijim danima dok mozemo...
Ono je Majstorovic haman cijelo vrijeme govorio za amere. Jaaa jaaaa..... A nas ko...
A zagrijavanje zemljine atmosfere???? Ma šuplja...
sad kad SAD optuze Arktik za teroristicki napad na njih
nece optuziti Arktik. Zna se koga ce za to optuziti...
Cuvaj ti lopatu uskoto ce ti trebati u Sarajevu.
nek gađaju allaha nuklearkama ako mogu,bespilotnim avionima i tomahavcima,što im nije dao ljepše vrijeme
Unistili su mnoge zivote, u mnogim zemljama u mnogim delovima sveta. Svu srecu i prosperitet koju moze da ima jedna zemlja onu uzmu, i ne samo da pokradu sve sto je vredno, nego im ni to nije dovoljno pa zele da te iste ponize, ostavivci ih bez icega. Za MENE, ovo je bozija kazna!!!
...o "božijoj pravdi" bi mogao govoriti da je naj­ebao donald ramsfeld, buš 1 i 2 i tako ta "elita"...ovako su naj­ebali, ko i uvijek, oni ni krivi ni dužni...
Apsolutna pravda ne postoji na dunjaluku, ono što mi mislimo da je nekome ili nama kazna može biti da je iskušenje, ili čak nagrada tj. da smo sačuvani većeg belaja, i sam Bog je rekao u Kur'anu: "Kad bi Allah ljude zbog grijehova njihovih kažnjavao, ništa živo na Zemlji ne bi ostavio, ali, On ih do roka određenog ostavlja, i kad rok njihov dođe, ni za tren ga jedan ne mogu ni odgoditi ni ubrzati. " (16:61) Dakle, ovaj svijet je veliko iskušenje ali i velika odgovornost za svakog čovjeka, ovdje na Dunjaluku, na ovoj prolaznoj stanici nema apsolutne pravde, ali je ima na Sudnjem Danu, i tad neće biti advokata i sudija, samo će Jedan sudit.
ovo kod nas je super... a virusa ima i u augustu, kad je plus "ceteres".. zato neka ovako traje do maja... manje grijanja.. manje troskova... Bog pogledao sirotinju... i hvala Mu na tome... a amerika... suvisan je svaki komentar.. ne radujem se tudjem zlu, ali se radujem kada dodje Bozija pravda....
...božija pravda je nepostojeća pravna lategorija...ne postoji subjekt, pa nemere postojat ni subjektova pravda :)
o bozijoj pravdi ljudi ne treba da raspravljaju i da je potezu. Sram te bilo.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
www.spoted.ba registruj se i upoznaj se !!!
Sto bi se registrovao da sam sebe upoznam?! :)
...toni...pa da upoznaš svoj alter ego :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)