Ovi holokaustovci prave holokaust. Genocidni k'o Srbi 92-95. Cionisti su mi teski kao zemlja. Elem podrzimo budjenje svijesti nardou i sretna vam Nova godina ! :) Kola koja vi zelite voziti, Nedzad Polic vec vozi. Snove koje vi sanjate , on ih vec zivi. Budi se narode i shvati da ljudi s vrha (nije bitna partija) zive nase snove u ime naseg teskog rada. Budi se narode i otpor ! https://www.youtube.com/watch?v=B4msIAGbqwo Šerujte i podrzite projekat i budite svijest.
a sta ti to zamjeras Policu? koji je zbog svog znanje dobio poziv iz Bosnalijeka da obavlja tu funkciju! Da li uopste znas koje auto Polic vozi i zasto se nisi skolovao i izucio finansijski menadjment pa bi i ti ubijao toliku lovu?,a ne po citav dan lupo komentare po klixu?
Da te prosvijetlim. Je l' Polic stranacki covjek ? Jeste. Je l' rodbinski povezan u stranci ? Jeste. Je l' gura svoju familiju u istu firmu ? Gura. Je l' direktor Bosnalijeka ? Jeste. Je l' stranaka njega postavila za direktora ? Jeste. E prema tome, njegovo skolavanje njega nije aposlutino dovelo do te funkcije vec stranka. Dalje, ako si citao njego CV, skontaces da se konstantno dokolovavao (tj dokotorati, a zna se kako nasi funkcioneri dobijaju doktorate - stranka) jer je podoban, pa da stranka ima opravdanje za njegovu postavu na poziciju u ime "strucnosti". Dalje, njegov rad ne moze da se vrijednuje sa 40.000 KM ukoliko u labosu Bosnalijeka nisu izvalili lijek za kancer, pa bi bilo u redu da se da tolika plata. Dalje, godisnja dobit Bosnalijeka (2012) iznosi - 6,55 miliona KM ? Kako i nece kad doticni strucnjak ima "malu" platu. Ovu cifru obrne jedan malo jaci ratni profiter - pojedinac. Zar to nije mizerno. Covjek je stranacki drug, postavljen od stranke a znanje lazno.
Prikaži sve komentare (41)