Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako fin narod
a mogao je i da ne dopusti...
...a mogu i odmah baciti atomsku bombu na Gazu,ali nece jer su humani i dobri k'o hljeb!
nisu baš humani, naučili lekciju kroz povjest, od humanosti se na bliskom istoku ne živi a vrlo često ni ne preživljava...
Zar nije fašizam ova količina goriva na cijelu teritoriju Palestine(gaze).Oni su gori i gore stvari rade od Hitlera.Fuj.
Nagadja se da ce dobri,suosjecajni jevreji pustiti im i vodu. Pravi ljudski gest jevreja.
Palestina; poraz humanosti covjecanstva...
a nažalost još veći poraz islamskog svijeta - položili smo ispit i nek nam svima veliki gospodar pokaže milost kad se budu polagali računi kad dođu kijametski dani.
ma ima garant neki razlog sto su to dopustili ...
Ovi holokaustovci prave holokaust. Genocidni k'o Srbi 92-95. Cionisti su mi teski kao zemlja. Elem podrzimo budjenje svijesti nardou i sretna vam Nova godina ! :) Kola koja vi zelite voziti, Nedzad Polic vec vozi. Snove koje vi sanjate , on ih vec zivi. Budi se narode i shvati da ljudi s vrha (nije bitna partija) zive nase snove u ime naseg teskog rada. Budi se narode i otpor ! https://www.youtube.com/watch?v=B4msIAGbqwo Šerujte i podrzite projekat i budite svijest.
a sta ti to zamjeras Policu? koji je zbog svog znanje dobio poziv iz Bosnalijeka da obavlja tu funkciju! Da li uopste znas koje auto Polic vozi i zasto se nisi skolovao i izucio finansijski menadjment pa bi i ti ubijao toliku lovu?,a ne po citav dan lupo komentare po klixu?
Da te prosvijetlim. Je l' Polic stranacki covjek ? Jeste. Je l' rodbinski povezan u stranci ? Jeste. Je l' gura svoju familiju u istu firmu ? Gura. Je l' direktor Bosnalijeka ? Jeste. Je l' stranaka njega postavila za direktora ? Jeste. E prema tome, njegovo skolavanje njega nije aposlutino dovelo do te funkcije vec stranka. Dalje, ako si citao njego CV, skontaces da se konstantno dokolovavao (tj dokotorati, a zna se kako nasi funkcioneri dobijaju doktorate - stranka) jer je podoban, pa da stranka ima opravdanje za njegovu postavu na poziciju u ime "strucnosti". Dalje, njegov rad ne moze da se vrijednuje sa 40.000 KM ukoliko u labosu Bosnalijeka nisu izvalili lijek za kancer, pa bi bilo u redu da se da tolika plata. Dalje, godisnja dobit Bosnalijeka (2012) iznosi - 6,55 miliona KM ? Kako i nece kad doticni strucnjak ima "malu" platu. Ovu cifru obrne jedan malo jaci ratni profiter - pojedinac. Zar to nije mizerno. Covjek je stranacki drug, postavljen od stranke a znanje lazno.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
SMIJESNE SLIKE SA POUKAMA :) http://adf.ly/bICS7 - lakiranje noktiju http://adf.ly/bICWW - ulaz u skolu http://adf.ly/bICdL - ja sam cat norris http://adf.ly/bIChx - ko je krao?! http://adf.ly/bICmN - od piva niko nije umro? http://adf.ly/bICvu - gubi mi se sa fb slike! http://adf.ly/bID1b - slika prica cijelu pricu... http://adf.ly/bID6W - kakvih ima ja sam zlatan. http://adf.ly/bIDCn - intervju za posao... http://adf.ly/bIDHX - muskarci ce uvijek ostati djeca ... http://adf.ly/bIDOb - Jedi ... http://adf.ly/bIDVn - gdje si srce? http://adf.ly/bIDbJ - Kad dlanovi pobjele http://adf.ly/bIDgh - Nisam ja gay :D http://adf.ly/bIDmc - Ajd upali cam* :) http://adf.ly/bIDs4 - Ne vjerujte FB slici, nikad! :) 2013 - KROZ SMIJESNE SLIKE! :) http://adf.ly/bIfOO - Januar http://adf.ly/bIfcU - Februar http://adf.ly/bIftL - Mart http://adf.ly/bIf8R - April http://adf.ly/bIfza - Maj http://adf.ly/bIg3B - Juni http://adf.ly/bIgRO - Juli http://adf.ly/bIgGU - August http://adf.ly/bIgAD - Septe
http://tinyurl.com/3zk4gwm Zna li ti mater ?
Pazi ovo: "prijevoz"! To sto pisete nije jezik,ovo se zove silovanje jezika...
Kakav rjecnik,covjece! Vi,da bi se na silu razlikovali od drugog i tako gradili neku posebnost,pravite ijekavicu gdje nikad nije bila,i gdje jednostavno nije prirodno i razumljivo da bude. Vama to naravno ne smeta! Pazi molim te,samo par primjera: Granicni prelaz je na "bosanskom" Granicni prIJelaz Tenk je na "bosanskom" teJnk Nema je na "bosanskom" neJma PS... VrIJemenska prognoza je vas najveci brend i dokaz hiljadugodisnje istorije Bosnje... :DDDDD
Sta bulaznis,kakav "bosanski" jezik,gdje to ima? :DDDDD
PRIKAŽI ODGOVORE (5)