Pogledajte predavanje dr. Slađane Velkov održano u Beogradu o štetnosti vakcine http://www.youtube.com/watch?v=j2nnRjM8kck https://www.facebook.com/sladjana.dr.velkov
Ta "doktorica" predlaze "punjenje energijom" gledanjem u sunce po sat vremena dnevno. https://www.facebook.com/notes/sladjana-velkov/dr-sladjana-velkov-magazin-ona/10151131027474974 Takodje da kreme za suncanje skode a da se rak koze dobija NE izlaganjem suncu. A protiv ozonskih rupa preporucuje zeleno povrce. Cekaj, ***u mater - pa zar kroz tu rupu ne prolaze zrake jace i bolje? Zasto onda ista uzimati protiv toga ako sunce godi a ne skodi? Uz to jedenja mesa je slabiji izvor energije nego gledanje u sunce. Ozbiljno! Zena kaze da mozes zivjeti od gledanja u sunce! Ja cisto sumnjam da je ona stvarno diplomirala medicinu kao sto tvrdi. Osoba koja valja onakve gluposti je ili teski ludak ili nikad u zivotu nije slusala ni jedno predavanje iz biologije, fizike, hemije, anatomije i citave hrpe drugih predmeta koji se moraju proci da se stekne diploma doktora medicine.
Moja žena je pregledala ovo predavanje i sada se potpuno protivi vakcini. Nemam znanja da suprotno dokažem. Na snimku 40min i 45sek se prikazuje jedan isječak sa suda u SAD-u zbog neispravnih vakcina koje su izazvale autizam.
Prikaži sve komentare (117)