Ovo Sarajlije slijede politiku SDA, te zbog toga ih ne zanima sto se desava u drugom dijelu zemlje. Za njih je Bosna kao i za politiku SDA samo kanton Sarajevo, Tuzla i Zenica. Zar su Sarajlije tako brzo zaboravili svu ubijenu djecu Sarajeva. Stidi te se svi. Ova djeca sto se smrzavaju idu vama na dusu. Da ste ih podrzali vec prvih dana i masovno izisli pred ovaj licimjerni OHR, do danas bi se sve rjesilo. Ah da, to se vas ne tice, jer vasa su djeca u suhom i toplom. Ali ima jedna izreka koja kaze: Danas u Afganistanu a sutra u vasem stanu.
Slijedite SDP, ima još jedna rezidencija u Sarajevu koja nije Zlatkova, ostale je stavio pod svoju šapu pa dajte i to da se čovjek ne pati, samo 12 ih ima.....ali problem je Bakirov Audi, nisu stotine miliona koliko vrijede te vile....jer Zlatko je naš, gradska raja, neka ga.....
Slijedite SDP, ima još jedna rezidencija u Sarajevu koja nije Zlatkova, ostale je stavio pod svoju šapu pa dajte i to da se čovjek ne pati, samo 12 ih ima.....ali problem je Bakirov Audi, nisu stotine miliona koliko vrijede te vile.
Prikaži sve komentare (147)