Ja sam koristila EPN i HS, pa mogu da pravim poređenje.. BHT je što se tiče učestalosti pucanja konekcije, ipak iznad svih drugih, bar kada su instalacije prema mom naselju u pitanju.. odnosno ovakve stvari se jako rijetko dese.. .. a to što pare za investicijsko ulaganje vlada otme za dividendu, kojom krpi budžetske rupe, je realna opasnost za ovu kompaniju, koja će uskoro postati vidljiva i laicima..
dzaba likuju,nema bolje usluge od bh telekoma,imam internet od kako postoji u bh telecomu,ovo se prvi put desilo,imam priliku da koristim hs i telemahne,ne postoji stabilniji internet od telekomovog,isto tako nijedan kablovski operater se nemoze porediti sa uslugom moje tv,hs i telemah nemaju opciju vracanja programa,kvalitet slike i broj programa takodje se nemoze porediti,pojedinci bi se jebali za 5km,nerazumijem ljude kupe dobar tv i onda na njemu gledaju rizoto programe.
Ma neka izbora, ali mene još ni jedan privatnik nije ubijedio kvalitetom da je jači i bolji od BHT-a.. Recimo sa EPN-om, kad je pao veliki snijeg prije 2-3 godine, ostali smo bez neta dvije sedmice?! HS isto kontinuirano ima problema sa pucanjem konekcije, tokom vlažnog perioda, ali nemaju nikakvo objašnjenje za to.. A ADSL kod BHT-a, radi li radi i kada se desi ovakva situacija svi pljuju po njima... što je po mom mišljenju nepotrebno, bar sa aspekta usluga interneta..
Prikaži sve komentare (125)