Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako javlja MINA , Hidrogradnjin ULT 1600-s kod Uznića je neotice prekinuo optički kabl. Rukovaoc mašine se ibretom ibreti otkud baš tu kabal.
HAHAHAHA KRALJU
╱╱╱╱╱╭╮╱╭╮ ╱╱╱╱╱┃┃╱┃┃www.kʟɪx.ʙa ╭━┳━━┫┃╭┫┃╭━━┳╮╭┳━━╮ ┃╭┫┃━┫╰╯┫┃┃╭╮┃╰╯┃╭╮┃ ┃┃┃┃━┫╭╮┫╰┫╭╮┃┃┃┃╭╮┃ ╰╯╰━━┻╯╰┻━┻╯╰┻┻┻┻╯╰╯ Posjetɪte ɴovu domacu zaʙavɴu stʀaɴɪcu sa dosta ɢɪғova sa muzɪkom http://bit.ly/GIFMUZIKA ≧◔◡◔≦
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako da znam to ako nemam interneta da procitam?
idi u skolu
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = latinski, serf = roblje HRVATI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
sve stalo u drzavi, pa mora i bh telecom, jbg ne ide jedno bez drugog :D
Ovo sve disljakovali Radnici BH Telekoma hahahahahaah
...pao bihnet, niđe komentara...
da mi je internet iskljucen 24 h, ja bi odmah pokid*o sve zice i trazio priljkucak na drugu mrezu, neku kablovsku ili slicno. vi placate a amateri ne mogu odrzati signala k*o da smo u po Taclobana jbt.
kraftwerk pa ja kod tebe ne primjecujem nijedan komentar za disslike, de bar jednom nesto pogrijesi, nije uredu da si uvijek u pravu. bilo kako bilo, gut gesprochen
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
telekoma i govana...
https://www.youtube.com/watch?v=_B9WQ5703ws - WITH ENGLISH TRANSLATION!
Sve nam je palo kaze glasnogovornica. Mozda mislli ga gacice
uuu sto se raduje konkurencija,samo nek komsiji crkne krava
Ja volim [Bosnu i Hercegovinu]
Viva Telemach
Ja sam koristila EPN i HS, pa mogu da pravim poređenje.. BHT je što se tiče učestalosti pucanja konekcije, ipak iznad svih drugih, bar kada su instalacije prema mom naselju u pitanju.. odnosno ovakve stvari se jako rijetko dese.. .. a to što pare za investicijsko ulaganje vlada otme za dividendu, kojom krpi budžetske rupe, je realna opasnost za ovu kompaniju, koja će uskoro postati vidljiva i laicima..
dzaba likuju,nema bolje usluge od bh telekoma,imam internet od kako postoji u bh telecomu,ovo se prvi put desilo,imam priliku da koristim hs i telemahne,ne postoji stabilniji internet od telekomovog,isto tako nijedan kablovski operater se nemoze porediti sa uslugom moje tv,hs i telemah nemaju opciju vracanja programa,kvalitet slike i broj programa takodje se nemoze porediti,pojedinci bi se jebali za 5km,nerazumijem ljude kupe dobar tv i onda na njemu gledaju rizoto programe.
Ma neka izbora, ali mene još ni jedan privatnik nije ubijedio kvalitetom da je jači i bolji od BHT-a.. Recimo sa EPN-om, kad je pao veliki snijeg prije 2-3 godine, ostali smo bez neta dvije sedmice?! HS isto kontinuirano ima problema sa pucanjem konekcije, tokom vlažnog perioda, ali nemaju nikakvo objašnjenje za to.. A ADSL kod BHT-a, radi li radi i kada se desi ovakva situacija svi pljuju po njima... što je po mom mišljenju nepotrebno, bar sa aspekta usluga interneta..
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kako vam neće pasti kad imate na hiljade statističara, direktora, sekretarica, a niti jednog mrežnog inženjera ili administratore sa certifikatima.
e jbg sad..
@moke, ovo je stvarno tako. Imam prijatelja koji radi kod njih već nekih 15-16 godina i kaže da im kronično nedostaje tehničkog osoblja a da gore navedenih imaju kamare. Kad se desi kvar, jedva se krpe da pošalju tim na teren.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
...sinoć mi nestade interneta, pa se družih sa ukućanima... dobri neki ljudi!?
:D lol
Jesi upoznala koga novog...zanimljivog?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Neko iz upravnog odbora uzvraca udarac na ovaj nacin.....
Da Bog da izgorilo do temelja sve sto veze za ove lopove.