Cim si ti to po fazama, u 3 godini svog mandata krenuo pisi propalo i da se radi o prici za izbore iduce godine. A majmune jedan kako ustavna promjena moze biti osnova ekonomskog boljitka, osim u slucaju da se ne upise da tvoj sef i takvi kao ti imate ustavni imunitet. Ustav definise sasvim jasne odrednice a to sto ti mislis dopisati recenicu na ustav il promjeniti teritorijanli ustroj uopste nema veze sa ekonomijom. Ekonomija se mijenja u zakonima, opstinama i korumpiranim politicarima, policiji i poreskim inspektorima. Tako da tog tastera za restart nema, a posebno ti i tvoj sef ste sastavni dio tek korumpirane mase. Zato skaljicu prijedlog br. 1 ustavom zabraniti da osobe koje su na funkciji mogu biti vise od dva mandata na bilo kojoj poziciji, a ti si jarane expert vec 25 godina a samo seres. Povuci se ti i takvi kao ti experti i onda ce da sve bude puno bolje. 8 godina max i ima sve da cvate.
prica ti je glupa! ustavne promjene su kljuc da bi se drzava napokon stavila u zajednickog viziji na noge! tek kada svi budu zadovoljni vi narodi i gradjani i sojecali se ravnopravno onda se moze krenuti u pricu o ekonomiji i boljitkom! svaka cast fehime samo vi pokusavate nesto da napravite u ovoj zemlji!
Svaka cast fehime znam da ste vi od samog pocetka bili protiv alije i rata i fildzan drzave zato vam kapu skidam podrska iz kaknja
Prikaži sve komentare (61)