Dobro to, nego.... Darko Brkan najavio samospaljivanje ispred Katedrale zbog katastrofalnih rezultata fantomske nacije "bosanac". Budući da osjeća dio krivice, jer je zajedno sa masnim Brkanom trošio beogradske eure koje su dobili da višemjesečnim i napornim kampanjama smanje broj Bošnjaka, pridružit će mu se i Feđa Štukan koji će se pobrinuti da Brkan bude spaljen originalnim bosanskim benzinom.
fantomske nacije "bosanac" Haha idiote glupi, pa po nacionalnosti si i sam Bosanac kretenu jedan kako nas provaljujete u svijetu, ni povelju UN nisi pročitao, a baljezgaš. Druga stvar je etničnost gdje spadaju Bošnjaci, Srbi, Hrvat itd.
Mi smo članica UN, na osnovu važe sljedeće stavke UN povelje: Article 15. (1) Everyone has the right to a NATIONALITY. http://www.un.org/en/documents/udhr/index.shtml#a15 Zvanični prijevod na naš: Član 15. Svako ima pravo na DRŽAVLJANSTVO. http://www.ohchr.org/EN/UDHR/Pages/Language.aspx?LangID=src1 Što znači da je NACIONALNOST = DRŽAVLJANSTO, a ti budalo jedna negiraš svoju naciju / nacionalnost i državljanstvo koje je bosansko-hercegovačko.
Prikaži sve komentare (17)