Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte ni vi srati, svako zna koliko vas je SDP ''pogurao'', cijenim i postujem vas rad, ali svima je jasno na koju ste stranu okrenuti, trazite neko novo socijalno uredjenje za lezihl***vice, koji ce ziviti od necega, a nista ne raditi, uzimati od uspjesnih a davati neradnicima, koja je svrha toga ? destimulacija drustva i da ljudi postanu ovce vece nego sto su danas, trazite kao sto kazete nekog novog tita, pa onda pricate o demokratiji, u doba tita je demokratija kao cvjetala ??? qrac moj je cvjetala.
Upravo tako, nešto seru sadakistan a u titovo vrijeme najveća sadaka dijeljena, partijaši živjeli ko begovi preko tuđih leđa ali problem je što je u BIH svaki medij crveni pa ljudima formiraju pogrešnu sliku u glavi ;)
Onog momenta kad su se prodali sdp - u, sve o čemu se 'pjevali' je palo u vodu. samo su pokazali da su obični fejkeri koji se mogu jeftino prodat isto ko i političari po kojima se satrase od pljuvanja. Ko o čemu, kurva o postenju.
Dobro to, nego.... Darko Brkan najavio samospaljivanje ispred Katedrale zbog katastrofalnih rezultata fantomske nacije "bosanac". Budući da osjeća dio krivice, jer je zajedno sa masnim Brkanom trošio beogradske eure koje su dobili da višemjesečnim i napornim kampanjama smanje broj Bošnjaka, pridružit će mu se i Feđa Štukan koji će se pobrinuti da Brkan bude spaljen originalnim bosanskim benzinom.
fantomske nacije "bosanac" Haha idiote glupi, pa po nacionalnosti si i sam Bosanac kretenu jedan kako nas provaljujete u svijetu, ni povelju UN nisi pročitao, a baljezgaš. Druga stvar je etničnost gdje spadaju Bošnjaci, Srbi, Hrvat itd.
Mi smo članica UN, na osnovu važe sljedeće stavke UN povelje: Article 15. (1) Everyone has the right to a NATIONALITY. http://www.un.org/en/documents/udhr/index.shtml#a15 Zvanični prijevod na naš: Član 15. Svako ima pravo na DRŽAVLJANSTVO. http://www.ohchr.org/EN/UDHR/Pages/Language.aspx?LangID=src1 Što znači da je NACIONALNOST = DRŽAVLJANSTO, a ti budalo jedna negiraš svoju naciju / nacionalnost i državljanstvo koje je bosansko-hercegovačko.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tvrdi kako članovi grupe ne kriju da baštine ideje ljevice. NEMA SE TU ŠTA KRITI, ONI SU PLAĆENICI KAD JE DIJETE UMIRALO I DOŠLO DO PRVIH PROTESTA KOJI SU OBEĆAVALI DA ĆE NEŠTO PROMJENITI, ONI DOŠLI DA SVIRAJU, DA SE MASA SMIRI, JER KAD JE MIRNA S NJOM SE LAKŠE UPRAVLJA. KAKO MOŽETE PODRŽAVATI OVAKVE GADOVE......FUJ STOKO !!!!!
Jah...vidim dislajkao gandalf, tesla i ostali komunistički potomci.... Dobro je, znači da sam u pravu.
Mirsade ja je prezirem, kao i većinu srba jer u njima nikad neće umrijeti ideja velike srbije, a od nas dvojice ti si zadojena komunjara i onaj koji bi volio da granice na Drini nema....
Dobro svirate i pjevate, ali kanite se priče.
klapske pjesme,sevdalinke,sansone,pa i muzika iz naroda ,sve je to umjetnost,ali tu trpati cecu krleusu injima slicne je bolesno i jadno.
Jest kako nije, marka mu k'o tepsija a zive gotivnije nego 80% estradnjaka..
ti ne misliš svojom glavom...
A di bi on, mislim Walter, da se vrati? Name Bosnjacima ne treba, ako mu volja nek se vrati u Bijeljinu. Sto se tice Srebrova, on se moze vratiti, Peric vozdra....On ti je kod komita sto je u srba Marko Kraljevic, izmisljen lik. Tesko onom koga je on branio.