Je li vas neko tjerao da stojite sa njom? Ili da pratite njeno "stajanje"?! Je li ona na početku rekla kako se bori za državu? Za sebe? Za vas? Je li išta uopšte rekla? Nije. Vi ste dali sebi za pravo da smišljate razloge, pretpostavljate, zaključujete. (Kao u suštini i sve što radimo; svi o svemu sve i najbolje znaju, a nikad nam gore nije bilo.) Svu svoju nadu/žestinu/vjeru/vrijeme/interesovanje ste položili u njeno stajanje. Pa zašto, ako vam je toliko stalo do situacije, tj, do mijenjanja iste, ne izađete sami pa napravite neki svoj performans koji neće biti za diplomski, umjetnički niti bilo koji drugi rad?! Zašto?! Ko ćeeee toooo! Lakše 'vako. Šta radite?! Pljujute po drugima, po svakom naumu koji nije u skladu sa vašim uvjerenjem (koje čak i nije vaše nego je primljeno od društva kao imperativ.) I u svemu tako. Koliko ega u svemu, mogli bismo ga izvoziti. (Tada bismo bili među najbogatijim zemljama na svijetu.) Jah.
problem je u tom sto su se neki izamirali pa ih sad stid pa im opet ona kriva, iako cura nije uradila nista, samo je stajala tamo a oni su se glupirali, al valja to priznati... uglavnom svaka joj cas na jednom, pokazala je, nenamjerno vjerovatno koliko je narod glup i kolike su ovce... sto je najgore ne prestaju biti ovce
da je njeno JAVNO ponasanje uobicajena i opste prihvacena pojava mi ne bi imali o cemu naglabat , ali NIJE ! stoga napravila je sama sebi medvjedju uslugu cije ce posljedice tek da nadodju, a ja ostajem pri svom nenametljivom misljenju da je problem te zene ipak stvar duse (svaka cast diplomskim), tako da bi tu trebala svoj posao da odradi TOPLA LJUDSKA RIJEC.
Prikaži sve komentare (215)