Komentari (215)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam mislio da joj namjera PLEMENITIJA !!
ja sam znao sta ova smjera,upozoravao sam to. a jadni narod joj prilazio i nudio pomoc,cak neki i stajali sa njom zajedno, duse drage. Treba je zguziti sad et.
nazalost ljudsku, na tim prostorima plemenitost je umrla davno. ja rekoh vec da bogdo, uzima za razlog nesto vrijedo, pa da joj se od srca izvinem, ali s obzirom da sam i ja sa tih prostora, znam ko su i kakvi su te 'nase komsije' prijedorske...nema tamo ni citav 1 posto LJUDI
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Naporni ste sa ovom ublehom...
Sad je ubleha , a mjesec dana heroj, tako je sve kod nas -.-
pecara, nisi ti zdrav
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hahahaahah gentleman svaka cast za komentar... koja je stoka narod "poletio" da joj "pomogne" u "protestu", ali stvar je u tome da su vecina ljudi nezadovoljni i neispunjeni svojim zivotom moraju gledati sta drugi rade ili sanjaju neke demonstracije... meni taj njen performans nista nije predstavljao niti mogu razumjeti medije koji pisu o nekome ko "stoji". treba ih sve zguziti
do juce je bila heroj, sada je svi pljujete, a da li se iko zapitao, sve u slucaju da ovo jeste diplomski rad (sto je jos uvijek samo pretpostavka) sta je svrha njenog diplomskog i koja je poruka koju je htjela poslati? naravno, ako se to zapitate, a sutra otkrijemo da je cilj plemenit kako su se neki nadali, pojescete sva ova g*vna koja ste danas tu "ostavili" u komentarima?
ZASTO DAJEMO TAKVE KOMENARE.TO JE NJENO I IMA RAZLOG I DA SUTI PRED SVIM OVIM STO SE DESAVA KOD NAS.KOJE JE NASE PRAVO,KOLIKO ZAPRAVO VREDI BITI MLAD I ZIVITI U BOSNI I HERCEGOVINI.DALI JE TO ZABLUDA,A JESTE ...MNOGO TOGA MORAMO POSTAVITI ISPRED SEBE I POSLIJE SE ZAPITATI ZASTO DIJEVOJKA ILI ZASTO SVI SUTIMOO...NASI PRESTAVNICI IMAJU LUKSUZAN ZIVOT A MII....NISTA ...ZALOSNO ZAR NEE???
e moj Prijedore bio si pun sevdaha I srece al to unesrecise zlocinci koji danas mirno hodaju ulicama tvojim a mene ko djecaka istjerase radi vjeroispovjesti Moje ! lijep grad bio
A mi obični smrtnici moramo svasta pročitat, a bogami i napisat za diplomski...pre*eba nas jeca umetnica
Zelite dobar provod na netu,pronaci ljubavnicu,djevojku,prijateljicu,momaka,ljubavnika,prijatelja svratite na igre123.ba igra" covjece ne ljuti se " necete se pokajati ...
Spržioo bi ja njuu jbo ti diplomski ;)
Dvije stvari su beskonačne, svemir i ljudska glupost...
... a za ovo prvo nisam siguran. Pametan covjek bio jbg :)
Treba joj pristaviti samo..! Posto ovi srpisti ne znaju dodji ti u nas seher..
reko sam ja odmah da su to vlaška posla
Šutjela!? Odakle izvlače riječi? ŠUTILA
da je njeno JAVNO ponasanje uobicajena i opste prihvacena pojava mi ne bi imali o cemu naglabat , ali NIJE ! stoga napravila je sama sebi medvjedju uslugu cije ce posljedice tek da nadodju, a ja ostajem pri svom nenametljivom misljenju da je problem te zene ipak stvar duse (svaka cast diplomskim), tako da bi tu trebala svoj posao da odradi TOPLA LJUDSKA RIJEC.
Nabijem ja nju na spolovilo!
U svakom slučaju:JA JE PODRŽAVAM!
svaka ti cast. Zelim ti uspjesnu odbranu diplomskog. Zasto se ne zapitate, ako je ovo stvarno tema diplomskog, zasto je bas nju odabrala. Sto nije uzela nesto jednostavnije. S ovim diplomskim i nacinom na koji ga radila, je poslala jasnu poruku umjesto svih nas mamlaza koji sjedimo ovdje i pisemo i osudjujemo je. Izasla je i u okviru svog rada ipak kazala nesto JAVNO, o stanju drzave u kojoj zivimo, a mi samo ovdje pisemo i onda se zavlacimo medju cetiri zida. zato bolje da se poklopimo i sutimo kako smo i navikli.