Pun mi je k.urac i ovih antifašista,đe je Evropa bila 92-95 kad je Bosna branila zadnje temelje evropskog antifašizma ? Ovo je potpuno licemjerno nama ovdje pričati o antifašizmu i nekim glupostima .Đe je evropa bila u 15-16 vijeku tokom španske invkizicije đe smo opet mi u Bosni pokazali da smo najbolji od najboljih u Evropi.Nama potomcima Bošnjana je u krvi pravda,poštenje,čestitost,ljudskost i sve ostalo što se smatra moralnim čovjekom.Istina u svakom narodu ima licemjera kao ovih naših političara,no činjenica je da narod takav kakav sam naveo ,ako ništa većina.Mi ne znam za mržnju al znamo dobro za nepravdu koja nam je učinjena al opet mi smo najbolji od najboljih .Historija je to dokazala više puta.
Samo se pitam sta bi se desilo da su muslimani bili naoruzani do zuba.. Posijali bi pravdu, postenje, jednakopravnost i demokratiju na tlo bih.. ko sto sdp to radi.
Pa da smo imali za cilj uništenje Srba vjerovatno bi se naoružali i mi,no nama to nikad nije bilo u cilju i tek smo se počeli naoružavati nakon zločina u podrinju i protjerivanja .Ako smo se tada naoružali za odbranu ,zar nismo i 91. godine mogli kad ste to vi činili u svrhu uništenja druga dva naroda po nalogu Beograda ?
Prikaži sve komentare (123)