Nije lijepo objavljivati slike klanaja ni ubijenih zivotinjica :(. Ali ipak ako je Bog tako naredio ,pa kao vjeruje neka radi. Cesto pomislim da tako ne treba ali postoje zivotinje koje ipak sluze za ishranu, nazalost tako je. Kad bismo prestali uzgajati stoku , onda bi izumri, jer te zivotinje ne mogu opstati bez ljudske paznje. Cijeli zivot je jedan veliki krug, jedemo jedni druge i to moramo prihvatiti. Jer ako prekinemo lanac ishrane ode sve do vraga. Pa to je svakom jasno. Al se jezim od ovih danasnjih nazor vegetarijanaca ,pa zaboga i biljke su ziva bica, one se hrane i rastu i umiru.
hahhaa nisam procitao gluplji komentar u zivotu.Biljke ziva bica?Jesi ti imala prirodu i drustvo tj. biologiju u skoli?a to da se ne moze zivjeti bez zivotinjskog mesa,facepalm,je l' ti zivis na planeti na kojoj zivi pola milijarde ljudi koji se hrane iskljucivo biljnim proizvodima i nicim sto ima zivotinjsko porijeklo,ili na nekoj drugoj planeti?
sine jesi ti imo biologiju? pa u toj biologiji se bas uci da su biljke ziva bica, pa sta su drugo majke ti? razmnozavaju se, rastu, umiru... ja se nadam da se salis... jer niko ne moze biti tako glup...
Prikaži sve komentare (188)