Vrlo lako se moze desiti da je grupa bradatih chetnika koja je ubila pokojnog Srdjana Aleksica , Vucureviceva grupa jer njegovo bahato ponasanje je dokaz da podrzava ubice mira , tolerancije i suzivota. Onaj ko ne zeli Srdjane u svojoj okolini mora da je obozavalac Ratka Mladica i Radovana Karadzica. A moze biti da jei sam Vucurevic ucesnik u ubistvu. Moze biti.
Da bi o nečemu pisao, valjda je osnovni red da znaš po neku činjenicu. Ubice Srđana Aleksića su osuđeni odavno, osim jednog koji je poginuo u ratu. Ti "bradati četnici" si napali drugog "bradatog četnika"- Alena Glavovića, koji je u momentu kad je napadnut bio na bolovanju, kao ranjeni pripadnik Vojske Republike Srpske, a priskočio mu je u pomoć još jedan "bradati četnik"- Srđan Aleksić, takođe pripadnik Vojske Republike Srpske.
Dakle, Trebinjci imaju svaki razlog da budu ponosni na dva poštena srpska borca: Srđana Aleksića- Srbina i Alena Glavovića- Bošnjaka. Siledžijama i ubicama ne pamtimo imena, niti je bitna nacionalnost iza koje se kriju
Prikaži sve komentare (43)