Ostaje nam da se sami borimo protiv frustracija koje proizvodi potcjenjivački odnos prema mladima što ga promovira ministar Damir Marjanović, koji, izgleda, misli da su neobavezan izgled i nastup dovoljne reference kojima može pokriti svoje neznanje i nedostatak kulture. Nama takvi ministri ne trebaju! Damir Marjanović klincima može nazivati svoju djecu (ako može?), ali drugu djecu, ako ni radi čega drugog, a ono iz elementarne pristojnosti i formi civiliziranosti, mora respektirati i oslovljavati na način koji iskazuje uvažavanje i koji je civilizacijski prihvatljiv!
...mašala...ima i 3 mjeseca, pročitah isti komentar :)...koliki vam je lager "originalnih komentara"...2-3 terabajta? :)
Jasno kAo dan, da si ti frustrirana klinka, nezavisno od godina koje imaš.... E pa meni baš takav ministar TREBA, jer mi je puna kapa, kravataša u brendiranim odijelima, kojima zamijeniše dojučerašnje gunjeve i sintetičke trenerke, te kojima su još uvijek rumeni obrazi, od planinskog vazduha.. ..Poltrona, čiji je riječnik savršeno bezlično, papagajsko ponavljanje i koji ne rade apsolutno ništa.. osim što love nekretnine po Sarajevu.. ..tako da se ne usuđuj da pišeš "Nama takvi ministri ne trebaju". Pričaj i komentariši isključivo u prvom licu jednine!
Prikaži sve komentare (37)