Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isti Aca Lukas na ovoj slici :D
Aca Lukas: čista kosa edition
haha... I obojica vole bijelo, jedan na sebe, drugi u sebe.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ministar pozer, nije uradio nista korisno, ali nam je zato uveo turski jezik u osnovne i srednje skole, sto ce mladima puno valjati u zivotu, obzirom da su im Evropa i Zapad zvijezde vodilje pri odlasku iz ove zemlje. Dakle, jos jedan vizionar u paralelnom univerzumu.
Marjanović je mudo Marjanovo.
cuuuj mi imamo institut za geneticko inzenjerstvo i biotehnologiju.. ajoooj masala, testiramo sampone?
Ode jedna ptica iz jata experata :P Dobro je da makar jedan zakon poštuju i da se makar na njega pozivaju pa makar i u ovom slučaju!
Kad malo bolje razmislim, nama ne valja niko...
Mogu da razumijem kad zbog političkih igrica ljudi za prof.Marjanovića govore da je marioneta i neodgovoran ministar, iako se ja lično nikako ne slažem sa tim. Ali tvrditi za jednu takvu znanstvenu veličinu da je diletant je u najmanju ruku smiješno i jadno. Čovjek je objavio više naučnih radova u akreditiranim časopisima nego što ste vi svi ljubomorni zlobnici skupa napisali glupih komentara o njemu.
Trololololololololololo trololololo.
A Boze zar se jos uvijek bave Marjanovicem ?!
Pa sto si prihvatio posao ako ne zelis da ga obavljas? Koji cirkus od vlade KS. sta i uradise. Je li ti Hanka Vajzovic rekla da tako postupis?
Ma i on se trudi da ispadne posten, ali mu djela sve drugacije govore... Koliko je zapeo da se razrijesi duznosti, dao ostavku i radi kao da je sve uredu...
sta ce Hanka, koja ga je dovela, na ovo reci? puce kolaciji sa voljenom SDA u Kantonu Sarajevo.
Ostaje nam da se sami borimo protiv frustracija koje proizvodi potcjenjivački odnos prema mladima što ga promovira ministar Damir Marjanović, koji, izgleda, misli da su neobavezan izgled i nastup dovoljne reference kojima može pokriti svoje neznanje i nedostatak kulture. Nama takvi ministri ne trebaju! Damir Marjanović klincima može nazivati svoju djecu (ako može?), ali drugu djecu, ako ni radi čega drugog, a ono iz elementarne pristojnosti i formi civiliziranosti, mora respektirati i oslovljavati na način koji iskazuje uvažavanje i koji je civilizacijski prihvatljiv!
...mašala...ima i 3 mjeseca, pročitah isti komentar :)...koliki vam je lager "originalnih komentara"...2-3 terabajta? :)
Jasno kAo dan, da si ti frustrirana klinka, nezavisno od godina koje imaš.... E pa meni baš takav ministar TREBA, jer mi je puna kapa, kravataša u brendiranim odijelima, kojima zamijeniše dojučerašnje gunjeve i sintetičke trenerke, te kojima su još uvijek rumeni obrazi, od planinskog vazduha.. ..Poltrona, čiji je riječnik savršeno bezlično, papagajsko ponavljanje i koji ne rade apsolutno ništa.. osim što love nekretnine po Sarajevu.. ..tako da se ne usuđuj da pišeš "Nama takvi ministri ne trebaju". Pričaj i komentariši isključivo u prvom licu jednine!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bilo je poražavajuće gledati Marjanovića kako nema odgovor niti na jedno konkretno pitanje i kako nesuvislim smješkanjem pokušava ispuniti prazninu riječi koje izgovara. Tako se ”neobavezni” ministar sve više potvrđuje kao najobičniji marioneta politike i znanstveni diletant.
...vidi, bogati..skoro pa poema...neko debelo zavidan u es-de-peu...nema razloga, kad su tamo sve redom "obavezni" ministri :)
Vakat ti je da prestanes dolaziti...
Damire,pokazao si da si vec glumac od De Nira do sada,a hajde se sada malo uozbilji i pokazi da imas karakter i stav.