Mega dobitni listić
115

Nevjerojatan dobitak: Mostarac na uplati od 2,40 KM u Premier kladionici dobio 146.367 KM

U najvećoj kladionici u Bosni i Hercegovini je danas isplaćen još jedan mega dobitak na sportskom klađenju.

Igraču iz Mostara je pošlo za rukom ono o čemu većina igrača sportskog klađenja samo sanja! Ovo što je on pogodio na svom dobitnom listiću ne pogađa se svaki dan. Uplatio je 2,40 KM na ukupno osam parova za dobitak života u iznosu od 146.367 KM. Na svih osam utakmica je igrao specijalnu igru "zbroj golova" veći od zadane margine.

Za ovaj listić vrijedi ona "igra se dok sudac ne svira kraj utakmice" jer je zadnji par na listiću prošao u zadnjim sekundama utakmice. I dok je prvih sedam parova prošlo relativno glatko, pravu dramu igrač je proživljavao na zadnjem paru, na utakmici kineske 1. lige između Changchun Yatai i Beijing Guoana, gdje mu je trebalo minimalno pet pogodaka.

Do posljednjih minuta susreta na semaforu je pisalo 2:1 za domaćine, da bi u trećoj minuti sudačke nadoknade 31-godišnji Fabio Abreu pogodio za 2:2, međutim to je i dalje nedovoljno za našeg igrača kojem treba još jedan gol na utakmici. Par minuta nakon izjednačujućeg gola sudac svira penal za domaću ekipu, kojeg u devetoj minuti sudačke nadoknade realizira Peter Žulj i igraču iz Mostara donosi dobitak o kakvom sanjaju svi kladioničari.

Igrač je tako golovima u sudačkoj nadoknadi ostvario mega dobitak od 146.367 KM. Od dobitka je državi po osnovu poreza na dobitke pripalo 14.636 KM te je igrač isplaćen 131.730 KM.

Jeste li Vi već član Premier kladionice, najveće kladionice u BiH. Ako niste, učlanite se već danas putem web stranice ili mobilne aplikacije mobile.premier-kladionica.com.

Čeka Vas jako širok izbor parova sportskog klađenja (preko 7000 parova i preko 3.000.000 specijalnih razrada sedmično) kao i naše mega-popularne online igre casino igre (poker, rulet, slotovi). A uz sve to, novac na račun brzo, lako i jednostavno možete uplatiti putem Visa, MasterCard i Maestro kartica te putem X-bonova i Kliker bonova, dok isplatu možete izvršiti u poslovnici ili na Vaš bankovni račun.