Dragi moji , Ne smijete zaboraviti da mi zivimo od 1992 pa na ovamo u okupiranoj nam domovini. Dejtonski ustav su potpisale strane okupacione vojne sile Hrvatska i Srbija kao i Alija kada je porodio podjelu naše jedine domovine Bosne. Rezultati popisa će pokazati čitavoj planeti koliko smo mi saglasni sa dejtonskim okupacionim ustavom ili nismo. Ovaj ustav se mora mijenjati i mi svi se moramo boriti da se on promijeni i da se na taj način oslobodimo okupacije. Upravo zbog toga marginalno je trenutno pripadati bilo kojem narodu , izdizanje narodnih interesa iznad nacionalnih potpomaže dejtonski okupacioni ustav i okupaciju jer okupatori lakše vladaju . Dole okupacija - Živjela Bosna za vijeke vijekova naša jedna i jedina najljepša :)
Ti ili si glup ili stvarno želiš zlo..Znaš li uopšte kako se mijenja Ustav jedne države,po tebi popisom:),e jadni su oni koji ne misle svojom glavom.
Atomski Tope , ustav se mijenja referendumom sa više od dvotrećinske većine stanovništva. Ti jednostavno nisi svjestan da mi nismo željeli ovaj ustav već su nam ga nametnuli - pročitaj malo ..
Prikaži sve komentare (786)