Ma tuzla je jedan obican supak grad da se tako izrazim,ja sam sa kanotona tog supci su bili i za vrijeme agresije na BIH da im nije bilo Kalesije Zivinica Srebrenika i Lukavca Teocaka kardzic i maldic bi se setali po Tuzli ko po Kladusi sa fikretom avdicem,zive svi od ovih opstina sto ih nabroja sve stalo u Tuzli samo rade panoska jezera jednu Aidu nemogu na noge stavit,prisvajaju Aerodrom kao Tuzlanski a nije u opste na tuzlanskoj opstini,sta taj Imamovic glumi ***ga slucajni prolaznik zlaja a on njega,kad je padala Srebrenica biloj dobrovoljaca da idu u proboj da spasavaju narod podrinja citave Zivinice su se bile digle al nisu dali guzonje kao onaj Delic iz Tuzle moze mu koja granata past u Tuzlu il su radili za za cetnike svej moguce sve fukara ni C od covjeka fuj Tuzlaci na celu sa Imamovicem.
nabijem i tebe i imamovica nogom u paksu ! i sva za mjesta sto si nabrojao i karadica i mladica jer su i oni iz vukojebina kao sto je tvoja rodna gruda planina zatucana smrdo jedan smrdljivi zato nam i jest ovako kako nam je, panju jedan.
Stvarno se trebamo zahvaliti vama (sada vec emancipovanim i popapucenim seljacima) sto ste se skrasili u svaku instituciju i firmu koja ima bar 1% drzavnog kapitala, i sto od sramote ne mogu da udjem u SODASO zgradu jer znam da me od portira do pomocnika ministra ceka neka seljacka faca, koja se nakitila lancima kao da je neko goveda zavezao po drzavnim prostorijama, i koja ni za 300 godina mijesanja sa gradskom krvi nece slovo "O" pretvoriti u slovo "A"...Puno Vam hvala za to...A ti ako imas bar dva razreda osnovne skole, pretrazi malo stranicu vlade TK i saznat ces odakle vode porijeklo ministri koji su kantonom vladali svih ovih godina pa ces ipak shvatiti da je seljak iz tih pobrojanih mjesta unistio tuzlansku aidu....I sve to pod uslovom da imas nesto mozga da shvatis da nadleznost općine nije da spasava konkretno aidu, nego nadleznost kantona i malim dijelom federacije.... Sto se tice odbrane Tuzle, vidi se da nemas pojma nista o geografskom polozaju Tuzle, a ni okolnih mjesta, jer to da znas, znao bi i da je Srebrenik, u proteklom ratu pogodilo tek toliko granata, da se na prste mogu nabrojat...A moj otac i moja rodbina sto znaci tuzlanski korpus su odbranili tuzlu od cetnika, ali jadni i naivni nisu znali da gore tj. vas popapucene pustaju u svoj grad.... Cuj u Tuzlu moze "koja granata past", idiote jedan to su vec hoistorijski fakti, koje svaka osoba koja zna citati i pisati moze istraziti, pa da se ne provaljuje po portalima...U ime one djece koja pogide na kapiji ne lupetaj takve gluposti.... A da su nam Bogdom Tuzlom hodali Karadžić i Mladić, znali bismo protiv koga se borimo, a sad nam hodate vi, koji s takvom pricom ocito da niste od njih puno odmakli... I jos nesto Tuzla se branila kroz brojne ratove, od Osmanskog doba, II svjetskog rata, i nikada nije predala oruzje i odlustala od borbe, sto seljak kao ti ne moze pojmit, kao i braca ti podrinjska koju toliko zdusno branis...
Prikaži sve komentare (165)