Mi srbi dajemo punu podrsku narodu Sirije,kao sto su i oni podrzavali nas za vrijeme NATO agresije.Gledao sam na tv-u reportazu o Siriji,gdje se u kaficima navijalo za Djokovica,a taxisti u Damasku voze zastavina auta.Hvala vam dragi arapski prijatelji na svemu i neka vas allah milostivi cuva od dusmana.A vi bahlije,da vas tako nazovem,sto dajete podrsku americi,da bombarduje vasu bracu po vjeri ako nista drugo,STIDITE SE!!!Assad je covjek pro-zapadno orjentisan,a ovi pobunjenici su teroristi al-kaide.Ako vi podrzavate terorizam,onda brate recite otvoreno.Uvijek ste bili dupelisci stranim okupatorima.Vi ste smece koje se vrti kako vjetar puse.
koju bracu po vjeri? sije rafidije nisu nasa braca. prije bih rekao da ti podrzavas terorizam, blagoslovis covjeka koji ubija nevin narod!
hamonhamon ti daješ podršku siriji ne iz ljubavi prema siriji već iz mržnje prema americi. da je rusija napala siriju ne znam baš da li bi dao podršku siriji. ako bi onda svaka čast, ako ne bi onda si savršen građanin za bosnu.
Prikaži sve komentare (20)