Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko se ja sjećam iz škole NaCl ili natrijev hlorid je kuhinjska sol. Ako je ovo dokaz, onda je svijet otišao 3 P.M.
A kalijev hlorid je ustvari đubrivo ili gnojivo za poboljšanje rasta usijeva
hajde otpočnite više te napade------unervozio sam se od čekanja
A mozda i nije...
Mi srbi dajemo punu podrsku narodu Sirije,kao sto su i oni podrzavali nas za vrijeme NATO agresije.Gledao sam na tv-u reportazu o Siriji,gdje se u kaficima navijalo za Djokovica,a taxisti u Damasku voze zastavina auta.Hvala vam dragi arapski prijatelji na svemu i neka vas allah milostivi cuva od dusmana.A vi bahlije,da vas tako nazovem,sto dajete podrsku americi,da bombarduje vasu bracu po vjeri ako nista drugo,STIDITE SE!!!Assad je covjek pro-zapadno orjentisan,a ovi pobunjenici su teroristi al-kaide.Ako vi podrzavate terorizam,onda brate recite otvoreno.Uvijek ste bili dupelisci stranim okupatorima.Vi ste smece koje se vrti kako vjetar puse.
koju bracu po vjeri? sije rafidije nisu nasa braca. prije bih rekao da ti podrzavas terorizam, blagoslovis covjeka koji ubija nevin narod!
hamonhamon ti daješ podršku siriji ne iz ljubavi prema siriji već iz mržnje prema americi. da je rusija napala siriju ne znam baš da li bi dao podršku siriji. ako bi onda svaka čast, ako ne bi onda si savršen građanin za bosnu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovo što se dogodilo u siriji nema veze sa hemijskim napadom. pravi napad hemijskim oružjem podrazumijeva ubijanje svega živog u djelokrugu minimalno deset kilometara. zavisno kojeg je intenziteta i opsega napad. ovo je traženje izgovora za napad jer izrael želi da ubrza stvari jer je očito da vehabije ne mogu srušiti sirijsku vojsku koliko god da joj oružja šalju.
vlado nije koristeno nuklearno oruzje da bi imalo toliku razarnu moc. u siriji je koristeno hemijsko oruzje tj. nervni gas sarin http://bs.wikipedia.org/wiki/Sarin sto se tice vehabija vidim da su ti mediji mozak isprali, pricas bezze
Moram da primjetim da bas i ne znas mnogo o djelovanju hemijskih agenasa. Naime, nisu svi agensi sastavljani od teskih elemenata, koji se zadrzavaju u zraku, na odreejenim visinama, duze vrijeme. Postoji X razlicitih agenasa koji imaju trenutacno djelovanje i veoma se kratko zadrzavaju, kako ne bi ostavili trag djelovanja, tako da teorija o umiranju svega gdje se agens nadje, je apsolutna glupost. Ako je agens sastavljen od agenasa cije su molekule postojane na visini od 50-200cm u vrlo kratkom vremenu prije nego se dezintegrisu/stope s atmosferom, hemijski napad je postogao svrhu. Naime, broj hemijskih spojeva je neogranicen, i samo 1 molekula mijenja kompletan karakter spoja. Ova intervencija nema veze sa ostatkom tvog komentara oko Izraela. Izrael svakako zeli da podsapi komplet region.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)