Liverpool ga je trebao prodati, razlog 1 je njegovo ne zadovoljstvo. Nikada mi nece biti jasni klubovi koji zadrzavaju igraca mimo njihove volje. Razlog 2 njegova suspenzija, nece racunati na njega narednih 7-8 utakmica. Razlog 3 njegov temperament, razlog 4 dobra je para. Suarez je odlican fudbaler naravno, ali njegova prodaja se cini kao bolje rjesenje. A ovako se rizikuje drastican pad vrijednosti naj vrjednijeg fudbalera...
To bi bio veoma glup potez.Svog najboljeg igraca prodati rivalu,to nema smisla.Suarez nece igrati jos 5 kola,tako da ce se vratiti krajem septembra,i siguran sam da ce odigrati i ovu sezonu na veoma visokom nivou.A ponude koje je Liverpool dobivao za Suareza su bile veoma niske.40 mil. funti za onakvog igraca je malo,s obzirom da je Bale u Real otisao za haman 100 mil. funti.
Da upravu si, mnogo je bolje zadrzati igraca protiv njegove volje. I nadati se da ce odigrati dobru sezonu. Ja nisam spomenuo da bi trebao biti prodan nekom od rivala, iako niko od Liverpoolovih rivala i nije trazio Suareza. (to su timovi sa sredine tabele) A Suarez ne vrijedi ni centa vise od 40 miliona. Nemoj da ti Madrid i Bale budu mjerilo. Madrid je posebna prica, i oni se ne racunaju.
Prikaži sve komentare (9)