Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da, inace Goal.com je poznat po svojim tacnim predvidjanjima buducih transfera.
jedan hejt nevezan za temu.
Nista drugo nisam ni ocekivao.
Najnovije vijesti, LIVE streamovi, izvjestaji sa utakmica, kolumne, ankete i jos mnogo zanimljivosti, samo na: https://www.facebook.com/NogometnaEuropa
aj ljeba vam prodajte ga više pun nam je qrac njega s ovim pogledom u stranu i Balea s onom njuškom i iPhone-om....
Liverpool ga je trebao prodati, razlog 1 je njegovo ne zadovoljstvo. Nikada mi nece biti jasni klubovi koji zadrzavaju igraca mimo njihove volje. Razlog 2 njegova suspenzija, nece racunati na njega narednih 7-8 utakmica. Razlog 3 njegov temperament, razlog 4 dobra je para. Suarez je odlican fudbaler naravno, ali njegova prodaja se cini kao bolje rjesenje. A ovako se rizikuje drastican pad vrijednosti naj vrjednijeg fudbalera...
To bi bio veoma glup potez.Svog najboljeg igraca prodati rivalu,to nema smisla.Suarez nece igrati jos 5 kola,tako da ce se vratiti krajem septembra,i siguran sam da ce odigrati i ovu sezonu na veoma visokom nivou.A ponude koje je Liverpool dobivao za Suareza su bile veoma niske.40 mil. funti za onakvog igraca je malo,s obzirom da je Bale u Real otisao za haman 100 mil. funti.
Da upravu si, mnogo je bolje zadrzati igraca protiv njegove volje. I nadati se da ce odigrati dobru sezonu. Ja nisam spomenuo da bi trebao biti prodan nekom od rivala, iako niko od Liverpoolovih rivala i nije trazio Suareza. (to su timovi sa sredine tabele) A Suarez ne vrijedi ni centa vise od 40 miliona. Nemoj da ti Madrid i Bale budu mjerilo. Madrid je posebna prica, i oni se ne racunaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)